Canvis i devolucions - Temporada 19/20 - Les Arts

Canvis i devolucions – Temporada 19/20

Clients i Abonats de la Temporada 19/20 amb entrades per a Espectacles suspesos o cancel·lats.

Pots optar per una de les següents modalitats:

Donació de l’import.

Dona suport a Les Arts i contribuiràs al fet que puguem continuar complint amb la nostra missió de difondre el coneixement i l’estima pel món de la lírica i l’òpera i, en general, per totes les disciplines que comprenen les arts escèniques, recolzant tant la nostra activitat artística, com els nostres projectes social i educatiu. A més, tant si eres persona física a títol personal, com persona jurídica a través de la teua empresa, la teua aportació es beneficiarà de deduccions fiscals*.

Si optes per aquesta modalitat, per favor, emplena el Formulari DONACIÓ que trobaràs en www.lesarts.com amb les teues Dades Fiscals (nom complet, NIF/CIF, contacte telefònic i adreça completa). Si les teues dades fiscals són diferents de les teues Dades de Client, per favor, emplena-les també en aquest apartat perquè puguem localitzar millor la teua compra.

* Les donacions a la Fundació de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts  Reina Sofía, d’acord amb la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge, gaudeixen d’una desgravació fiscal en l’IRPF del 75% per als primers 150 euros i d’un 30% per als següents. En l’Impost de Societats la desgravació fiscal és d’un 35%.

Canvi de localitats per un altre espectacle.

Podràs canviar les teues localitats dels espectacles suspesos o cancel·lats per entrades per a altres espectacles, tant de l’actual Temporada 19/20 com per als que es programen en la Temporada 20/21.

Sols si l’import de les entrades del nou espectacle escollit és superior al valor pel qual, en el seu moment, vas adquirir l’entrada de l’espectacle cancel·lat o suspés, hauràs d’abonar la diferència. No es realitzaran reintegraments ni reembossaments parcials en canvis per entrades de preu inferior.

Si optes per aquesta modalitat, per favor, emplena el Formulari CANVI DE LOCALITATS que trobaràs en www.lesarts.com amb les teues Dades de Client (nom complet, NIF, telèfon i correu electrònic de contacte), i registrarem la teua Gestió de Canvi de Localitats. No cal que indiques ara cap nou espectacle per al canvi. Decideix-ho en qualsevol moment, en funció de la reprogramació de la nostra activitat artística, de la qual et mantindrem puntualment informat, o en funció de futurs espectacles que puguen ser del teu interés, però sempre abans de finalitzar la programació de la Temporada 20/21 i, almenys, amb dos dies d’antelació a la data de l’espectacle escollit. Canvis subjectes a disponibilitat de cada aforament en el moment del confirmar el bescanvi.

Si vols fer una Donació o assegurar-te entrades per a futurs espectacles mitjançant l’opció de Canvi de Localitats, per favor, emplena el Formulari corresponent per a cada cas i envia’ns-el abans del pròxim 5 de juny. Si en finalitzar aquesta data no hem justificat recepció telemàtica que has optat per alguna d’aquestes dues modalitats, Les Arts procedirà al reembossament dels imports satisfets per l’adquisició de les teues entrades d’espectacles suspesos o cancel·lats.

Reembossament per compra de localitats d’espectacles suspesos o cancel·lats.

  • Compres efectuades a través del sistema de venda online lesarts.comCodi CW

Si vas adquirir les teues entrades a través de la web www.lesarts.com, l’import de la compra es reintegrarà automàticament en la targeta bancària que vas utilitzar per a aquesta operació. Tu no has de fer cap gestió ni realitzar cap sol·licitud. Sabràs que vas adquirir les teues entrades a través d’aquest canal pel codi CW que apareix en l’encapçalament de la comunicació personalitzada que reps al teu correu electrònic de contacte amb aquesta informació.

Recorda que aquestes operacions es tramiten  directament amb el Titular de la Compra de les localitats que consta registrat en el sistema i sobre la mateixa targeta utilitzada en l’adquisició de les entrades. Aquests reembossaments començaran a partir del 21 d’abril per ordre de data de l’espectacle suspés o cancel·lat, així com per l’ordre de data de la compra d’entrades en cadascun d’ells.

Si vas adquirir les teues entrades presencialment en les Taquilles o a través del nostre servei de Venda Telefònica 961 975 900, per motius tècnics, procedirem de la següent manera:

  • Compres abonades amb Targeta bancària – Codis CTBA i CTBB

Si la data en la qual vas realitzar la compra de les teues entrades és a partir de l’1 de gener de 2020 inclòs, el reintegrament es produirà exactament de la mateixa manera que amb les entrades adquirides a través de la nostra web www.lesarts.com. Sabràs que vas adquirir les teues entrades per aquest canal i en aquest període pel codi CTBA que apareix en l’encapçalament de la comunicació personalitzada que reps en el teu correu electrònic de contacte amb aquesta informació.  Comprova que tens aquest codi i, si és així, tu no has de fer cap gestió ni realitzar cap sol·licitud. El reembossament és automàtic.

Si la data de la compra de les teues entrades és anterior a l’1 de gener de 2020, necessitarem que emplenes el Formulari REEMBOSSAMENT DE LOCALITATS ja que l’import de la compra es retornarà mitjançant una ordre de transferència a un compte bancari que tu ens indiques. Sabràs que vas adquirir les teues entrades per aquest canal i en aquest període pel codi CTBB que apareix en l’encapçalament de la comunicació personalitzada que reps en el teu correu electrònic de contacte amb aquesta informació. Comprova que tens aquest codi i, si és així, emplena el Formulari amb

  • Les teues dades de client (nom, NIF, telèfon i correu electrònic de contacte).
  • Els codis identificatius de la compra realitzada. Aquests codis apareixen en les entrades de taquilla com a C: i V:, i en les entrades Print@home com a Client i Id. Venda.
  • Compte bancari on s’ha d’ordenar la transferència de reembossament.

 

  • Compres abonades en efectiu – Codi CTE

Si vas adquirir les teues entrades en les nostres Taquilles i les vas abonar en metàl·lic, procedirem a reembossar l’import de la teua compra exactament igual que amb les compres abonades amb targeta bancària abans de l’1 de gener de 2020. Això t’evitarà haver de desplaçar-te a les nostres instal·lacions. Sabràs que vas adquirir les teues entrades per aquest canal i amb aquesta modalitat de pagament pel codi CTE que apareix en l’encapçalament de la comunicació personalitzada que reps en el teu correu electrònic de contacte amb aquesta informació. Comprova que tens aquest codi i, si és així, recorda que hauràs d’emplenar el Formulari de REEMBOSSAMENT DE LOCALITATS amb totes les dades que s’hi indiquen.

  • Compres abonades per transferència bancària efectuades per col·laboradors i participants del Programa Educatiu, de la iniciativa Grups, o compres realitzades per Agències i Tour Operadors abonades mitjançant aquesta modalitat de pagament. – Codi CIB

Si en adquirir les teues entrades per al Grup o Agència al qual representes la modalitat de pagament que vas utilitzar va ser realitzar una transferència o ingrés bancari directament en el compte de Les Arts, procedirem a reembossar l’import de la teua compra a través d’aquesta mateixa modalitat. Sabràs que vas adquirir les teues entrades per aquest canal i amb aquesta modalitat de pagament pel codi CIB que apareix en l’encapçalament de la comunicació personalitzada que reps en el teu correu electrònic de contacte amb aquesta informació. Comprova que tens aquest codi, i si és així, recorda que hauràs d’emplenar el Formulari de REEMBOSSAMENT DE LOCALITATS amb totes les dades que s’hi indiquen.

El Formulari de Reembossament per a les localitats abonades amb Targeta bancària abans de l’1 de gener de 2020, així com per a les localitats abonades en Efectiu amb independència de la seua data de compra, i també el corresponent a localitats adquirides mitjançant pagament per Transferència bancària, l’has de tramitar amb data límit del divendres 19 de juny.

Aquests reembossaments començaran a partir del 21 d’abril per ordre de data de l’espectacle suspés i/o cancel·lat, així com per l’ordre de data de la compra d’entrades en cadascun d’ells.

 

NOTA: Cas que les circumstàncies actuals forçaren nous canvis en la programació, Les Arts seguirà el mateix procediment per a cadascun dels espectacles afectats. A aquest efecte, s’establirà el calendari pertinent de terminis per a totes les gestions i tràmits a realitzar.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts