Restauració - Les Arts, València

Restauració

contrapunto_Les_Arts_València

Gourmet Catering & Eventos naix amb unes idees clares. La nostra recepta és: qualitat, flexibilitat, matèria primera excel·lent, coneixement, imaginació i bon gust. Oferim amb garanties un servei de qualitat dut a terme amb minuciositat i tot tipus de detall.

Aquestes premisses s’han convertit en els fonaments d’aquesta empresa. Siga quin siga el servei d’àpats sol·licitat, l’equip de Gourmet Catering & Eventos treballarà per a aconseguir el millor resultat.

Ens adaptem sempre a les necessitats dels nostres clients

Tenim diverses línies de negoci unides per una mateixa idea: la satisfacció dels nostres clients i dels seus convidats.
Hui, l’experiència ens ha convertit en un equip de professionals, apassionats i innovadors, que aconsegueix sorprendre amb creacions gastronòmiques de gran qualitat. Entenem la cuina com un procés en constant evolució on allò clàssic i allò nou conviuen i van de la mà.

contrapunto_Les_Arts

Òpera i Concerts

Per al públic amant de l’òpera, el Palau de les Arts Reina Sofia ofereix diferents serveis de catering de la mà de Gourmet Catering & Eventos. Entre aquests serveis es troba El Racó Gastronòmic que es disposa en el Vestíbul Principal, un majestuós espai, diàfan i avantguardista amb unes espectaculars vistes als jardins del riu Túria i a la ciutat de València.

Aquesta innovadora proposta se serveix en tots els entreactes de l’òpera, amb una espectacular posada en escena de gastronomia. Els assistents poden gaudir, durant tot l’entreacte, dels diferents racons gastronòmics amb una cuidada selecció de referències de dolços, salats, fruites i showcooking de sushi, així com de les barres de cava i xampany, que varien segons les diferents òperes perquè els aficionats gaudisquen d’un gran suggeriment culinari adaptat i personalitzat d’acord amb cada temporada.

Els tiquets del Racó Gastronòmic tenen un cost de 16 euros. Aquests es poden adquirir des de l’obertura de portes o durant la mateixa pausa, encara que es recomana adquirir-los com més prompte millor a causa de l’aforament limitat en cada sessió.

A més, dins del mateix Racó Gastronòmic, per a esdeveniments culturals d’empreses, patrocinadors i grups de particulars, Gourmet Catering & Eventos ofereix un tracte més personalitzat en la zona de “reservat”. Aquests tiquets s’adquiriran mitjançant reserva en la següent adreça electrònica: palaudelesarts@gourmetcatering.es

Postre_contrapunto_les_arts_valencia

Restaurant Contrapunto

restauracio1 5x2 copia

Els dies de funció, en finalitzar la representació, Gourmet Catering & Eventos, ofereix en el seu prestigiós restaurant Contrapunto Les Arts el menú “Opera, Food & Music”, creat específicament per a cada ocasió.

A Contrapunto Les Arts, apostem per una cuina d’autor i de producte amb tot tipus d’influències creatives. Un estil de cuina propi, molt peculiar, on es fusionen i elaboren plats del món amb productes d’ací i d’allí amb un segell d’identitat de màxima qualitat i sempre respectant-ne l’origen.

Reserves al 675 365 474

contrapunto_interior

El nostre xef, Pablo Ministro, i el seu equip de cuina treballen d’una forma fresca i desenfadada, creant plats que no us deixaran indiferent. Creativitat i ofici es denoten en el seu treball, així com una passió que poques vegades haureu vist.

mesa_contrapunto

Contrapunto Les Arts és un espai creat perquè la vostra visita siga una experiència tant culinària com estètica. La configuració del restaurant i la seua espectacular terrassa permeten albergar tot tipus de reunions, tant familiars com de negocis, oferint un entorn i una gastronomia d’acord amb les vostres necessitats.

 

Cafeteria L’Octava

L’Octava és un espai polivalent en el qual es realitzen tant esdeveniments d’empresa com de particulars, gestionats en exclusiva per Gourmet Catering & Espacios.

Capacitat: Asseguts 80 – 90 pax Coctel fins a 120 pax
Accés: Ascensors panoràmics

Espai los Toros

És un espai en exclusivitat de Gourmet Catering & Eventos en Les Arts.

Aquest lluminós i modern espai es divideix en dues altures. En la planta superior es combina mobiliari de disseny amb una gran taula imperial de fusta que aporta calidesa a l’espai. En la planta baixa, presideix un gran arbre envoltat de mobiliari. Perfecte per a tota mena de noces i actes.

S’accedeix a través dels ascensors panoràmics i es pot passejar per les Terrasses de les palmeres amb vistes al riu Túria.

Espai polivalent en el qual es realitzen tot tipus d’esdeveniments d’empresa amb servei wifi.
Capacitat: Asseguts 250 pax per planta
Accés: Ascensors panoràmicsSubscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts