Restauració

SERVEIS DE RESTAURACIÓ AL PALAU DE LES ARTS REINA SOFÍA

Gourmet Catering & Espacios, empresa líder en el seu sector que ofereix gastronomia i servei de la més alta qualitat des de 1957.

A continuació es detallen els diferents serveis de restauració que realitza al Palau de les Arts:

Òpera i Concerts

Per al públic amant de l’òpera, el Palau de les Arts Reina Sofía ofereix diferents serveis de càtering i restauració de la mà de Gourmet Catering & Espacios. Entre els esmentats serveis es troba El Racó Gastronòmic que es disposa en el vestíbul principal, un majestuós espai, diàfan i avantguardista amb unes espectaculars vistes als jardins del riu Túria i a la ciutat de València.

Aquesta innovadora proposta se serveix en tots els entreactes de l’òpera, amb una espectacular posada en escena de gastronomia. Els assistents poden gaudir, durant tot l’entreacte, dels diferents racons gastronòmics amb una cuidada selecció de referències de dolços, salats, fruites i showcooking de sushi, així com de les barres de cava i xampany, que varien segons les diferents òperes perquè els aficionats gaudisquen d’un gran suggeriment culinari adaptat i personalitzat d’acord amb cada temporada.

Els tiquets del Racó Gastronòmic tenen un cost de 13,50 euros. Aquests es poden adquirir des de l’obertura de portes o durant la mateixa pausa, encara que es recomana adquirir-los com més aviat millor a causa de l’aforament limitat en cada sessió.

A més, dins del mateix Racó Gastronòmic, per a esdeveniments culturals d’empreses, patrocinadors i grups de particulars, Gourmet Catering & Espacios ofereix un tracte més personalitzat en la zona de “reservat”. Aquests tiquets s’adquiriran mitjançant reserva en l’adreça electrònica següent: palaudelesarts@gourmetcatering.es

opera y conciertos gourmet

Cafeteria La Octava

A La Octava hi ha servei de cafeteria de dilluns a divendres, d’11.00 a 19.00h. La Octava és un espai polivalent en què no sols es realitzen esdeveniments d’empresa, sinó que també és una zona dotada amb servei wifi per a descansar, llegir i gaudir d’un dels espais més emblemàtics de la ciutat. A més del seu horari habitual, també dóna servei de cafeteria els dies d’òpera i concerts.

Restaurante Contrapunto Les Arts

Els dies de funció, en finalitzar la representació, Gourmet Catering & Espacios, ofereix en el seu prestigiós restaurant Contrapunto Les Arts el menú “Opera, Food & Music”, creat específicament per a cada ocasió.

A Contrapunto Les Arts, apostem per una cuina d’autor i de producte amb tot tipus d’influències creatives. Un estil de cuina propi, molt peculiar, on es fusionen i elaboren plats del món amb productes d’ací i d’allí amb un segell d’identitat de màxima qualitat i sempre respectant-ne l’origen.

El nostre xef, Pablo Ministro, i el seu equip de cuina treballen d’una forma fresca i desenfadada, creant plats que no el deixaran indiferent. Creativitat i ofici es denoten en el seu treball, així com una passió que poques vegades hauran vist.

Contrapunto Les Arts és un espai creat perquè la seua visita siga una experiència tant culinària com estètica. La configuració del restaurant i la seua espectacular terrassa permeten albergar tot tipus de reunions, tant familiars com de negocis, oferint un entorn i una gastronomia d’acord amb les seues necessitats.

restaurante contrapunto

Bodes i esdeveniments d’empresa

Al vestíbul principal i a l’espai Els Bous, Gourmet Catering & Espacios realitza bodes i esdeveniments. Diverses línies de negoci unides per una mateixa idea: la satisfacció dels nostres clients i dels seus invitats cuidant fins al més mínim detall i oferint la màxima qualitat i servei.

bodas

Dades de contacte:

Gourmet Catering & Espacios (central)
www.gourmetcatering.es
T + 34 96 353 05 44
valencia@gourmetcatering.es

Gourmet Catering & Espacios al Palau de les Arts Reina Sofía
palaudelesarts@gourmetcatering.es