Serveis - Les Arts

Serveis

Taquilles – Telèfon d´atenció al públic
96 197 59 00

LES TAQUILLES DE LES ARTS CONTINUEN AL TEU SERVEI. NOUS HORARIS A PARTIR DEL DIMARTS 13 D’ABRIL DE 2021

Fins a nou avís, el servei d’atenció al públic de les taquilles de Les Arts és:

De dilluns a divendres sense representació: de 10.00 h a 18.00 h de manera telefònica i telemàtica a través de la línia 96 197 59 00 i del següent Formulari de contacte en línia.

De dilluns a divendres amb representació: de 10.00 h a 18.00 h de manera telefònica i telemàtica a través de la línia 96 197 59 00 i del següent Formulari de contacte en línia. Presencialment, des de les 11.00 h fins a l’hora d’inici de la funció programada.

Dissabtes, diumenges i festius amb representació: presencialment des de 2 hores abans de l’inici de la funció, i des d’1 hora abans per a aquells espectacles en sessió matiné programats abans de les 12.00 h.

Venda d’entrades ininterrompuda en www.lesarts.com fins a 30 minuts abans de l’espectacle programat.

En sessions amb aforament complet i venda exclusiva del 5%, la venda d’entrades es realitza únicament de manera presencial en Taquilles de Les Arts, d’acord amb els horaris d’obertura d’aquest canal de venda.

Programes dels espectacles

Els programes de mà es poden adquirir a les Taquilles de Les Arts i als mostradors habilitats en les seues sales.
El programa de mà és una publicació gratuïta a disposició del públic assistent a les representacions. Conté un breu resum de l’argument de l’òpera, així com la fitxa tècnica i artística amb els integrants del repartiment. El programa de mà s’edita en valencià i castellà.

Objectes perduts

Informació i assistència en el número 96 197 59 00.

Serveis de guarda-roba

S’ofereix aquest servei en totes les sales. Es prega depositar en el guarda-roba paraigua, bosses, motxilles, càmeres fotogràfiques, aparells d’àudio i vídeo. Per motius de seguretat, els objectes depositats poden ser inspeccionats.

Servei mèdic

Les Arts disposa d’un servei d’atenció mèdica els dies de representació. L’assistència pot sol·licitar-se dirigint-se al personal de sala o, prèviament, en el 96 197 59 00.

Atenció especial

Les Arts disposa d’aforament per a persones amb mobilitat reduïda. Informació i assistència: 96 197 59 00.