Primera vegada en Les Arts - Les Arts

Primera vegada en Les Arts

Desitgem que tingues una experiència fantàstica en Les Arts. Les Arts proposa noves experiències que generen records únics, ja que planteja espectacles de tota mena en el món de les arts escèniques.

Per a ajudar-te a gaudir al màxim de la teua primera visita a Les Arts, hem recollit ací algunes de les preguntes més freqüents que sorgeixen en aquest context.

5x2 sala principal

Quina seria una òpera idònia per a una primera vegada en Les Arts?

Qualsevol de les propostes que tenim en cartell seria apropiada, ja que junt amb títols del repertori habitual que es programa en teatres d’òpera d’arreu del món, també tenim altres ofertes menys freqüents i d’estils molt variats. Però no fem només òpera. La temporada s’enriqueix amb dansa, concerts, flamenc, altres músiques, recitals…

Tenim un conjunt de propostes, com Matins a Les Arts, que t’apropen a aquest indret cultural. Et convidem a trobar el teu espai preferit en la programació de Les Arts.

Entendré el que es canta en una òpera?

Sí. En els espectacles s’ofereix gratuïtament el servei de subtitulació de l’adaptació del llibret de l’obra en qüestió. A la Sala Principal, la subtitulació pot seguir-se en les pantalles instal·lades en la majoria de les butaques en valencià, castellà i anglés, així com en l’idioma original de l’obra. A les sales restants, el subtitulat es realitza mitjançant la projecció en un únic idioma.

El servei de subtitulació és una prestació gratuïta addicional i no condiciona el preu de les localitats, per la qual cosa les eventuals deficiències o interrupcions en el seu funcionament no són objecte de reclamacions econòmiques.

Necessite llegir alguna cosa sobre l'òpera abans d´assistir a la funció?

Segurament pots informar-te a través dels continguts que compartim (tràilers, sinopsis…) però no és essencial. El dia de la funció, tindràs un programa de mà que ofereix un resum de la trama, així com informació general sobre la producció.

A més, els dies en què es representa una òpera, Les Arts ofereix una conferència general sobre l’obra. Comença 45 minuts abans de l’espectacle en la sala d’espera del Vestíbul Principal i és de lliure accés per als assistents a la funció.

Don Giovanni fins a 28 en Les Arts València

Es requereix algun codi de vestimenta especial per a assistir a un espectacle de Les Arts?

No es requereix cap etiqueta o vestimenta específica. Una indumentària que estiga d’acord amb les normes més elementals del decòrum per a evitar incomodar a la resta d’usuaris al mateix temps que sentir-se incòmode un mateix, és sempre la millor opció. També es recomana no assistir amb bermudes, pantalons curts o xancletes.

Es pot sopar els dies de funció?

Les Arts disposa de servei de cafeteria en el vestíbul de les sales, des de 45 minuts abans de l’inici de la funció i fins al final de l’últim descans. Aprofiteu l’entreacte de la funció per a gaudir de la zona gastronòmica per només 13,50 €.

A més, en Les Arts està situat el restaurant Contrapunto amb cuina d’autor, que ofereix sopars en finalitzar la funció, prèvia reserva de taula i menú.

Reserves en: reservas@contrapuntolesarts.es o en els telèfons: 960046991 / 675365474

A partir de quina edat poden accedir els menors a una representació?

No es recomana l’assistència de menors de 12 anys a les representacions que no estiguen destinades expressament al públic infantil.

D’acord amb la normativa* vigent sobre espectacles públics, activitats recreatives i establiments públics:

    • Els i les menors de 16 anys podran accedir a sales de concerts i espectacles de música en directe sempre que s’hi prevegen les mesures de seguretat adequades, amb l’autorització del pare o mare o tutor/a legal, així com la normativa pel que fa a la protecció dels menors. Descarrega ací la corresponent Autorització
    • Els i les menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats del pare i/o mare, tutor o tutora legal.

* Llei 6/2018, de 12 de març, de la Generalitat, de modificació de la Llei 14/2010, de 2 de desembre, de la Generalitat, d’espectacles públics, activitats recreatives i establiments públics


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts