LES ARTS ÉS DANSA | Les Arts, València

LES ARTS ÉS DANSA

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

SARA BARAS ALMA
OPENING NIGHT
CARMEN CND

SARA BARAS

SARA BARAS ALMA

Del 12 al 14 de desembre

Sara Baras és l’artista més reconeguda i guardonada del ball flamenc i la millor ambaixadora de la nostra cultura. Porta més de trenta anys consagrats a la dansa com a balladora i coreògrafa. Els seus espectacles, garantia de crítica i públic en escenaris internacionals. En el seu últim treball, Alma, l’artista gaditana fusiona el bolero amb el flamenc més tradicional, en homenatge a son pare.

OPENING NIGHT

OPENING NIGHT

Del 13 al 14 de maig de 2023

Després de l’extraordinària acollida de Sonoma en Les Arts, l’artista i coreògraf valencià Marcos Morau i La Veronal tornen disposats a impressionar, una vegada més, als amants de la dansa contemporània amb les seues revolucionàries coreografies. Opening Night, que va ser acollida amb un clamorós èxit de públic i crítica, inspirada en la pel·lícula homònima de John Cassavetes, és un homenatge al món del teatre.

CARMEN

CARMEN CND

Del 29 de juny al 2 de juliol de 2023

la força expressiva de la dansa fa reviure el mite literari-operístic de la Carmen de Mérimée-Bizet. Defuig tòpics i costumisme per a endinsar-se en la passió i la violència que emana de l’origen literari del personatge, amb el suport de les immortals melodies de l’òpera de Bizet i de música composta per Rodión Shchedrín, interpretada per l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.

REGALA LES ARTS, REGALA DANSA

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts