LES ARTS EDUCACIÓ | Programa didàctic | Les Arts València

Educació

Localitats esgotades per a totes les propostes del Programa didàctic de Les Arts.
Si ho desitgeu, podeu deixar les dades del vostre centre educatiu per tal que, en cas que hi haja disponibilitat en alguna de les sessions per qualsevol motiu, us puguem contactar.

Bases reserva

Les Arts desenrotlla un programa didàctic dirigit al públic estudiantil i familiar. L’objectiu principal és acostar el contingut musical als més xicotets i aproximar el món de l’òpera, el repertori simfònic i de cambra, així com les arts escèniques i audiovisuals, al nombre més gran possible d’estudiants de totes les edats.
Durant la temporada, distintes activitats serveixen com a ferramenta didàctica als centres d’Educació Primària, Educació Secundària, d’Ensenyances de Règim Especial i Universitat. A través de l’adreça de correu electrònic educacio@lesarts.com, els grups interessats a participar en les distintes propostes poden fer la seua reserva d’assistència, així com informar-se sobre qualsevol altre assumpte relacionat amb l’àmbit educatiu.

Impulsar l’educació musical entre els més joves és tasca indispensable per al desenrotllament personal de cada individu, tant a l’aula com en qualsevol àmbit de la societat. L’aspiració educativa del Palau de les Arts és convertir cada activitat en una experiència motivadora per a tot el públic assistent.

PROJECTES
· Descobreix l’OCV

· Construeix la teua òpera
· Construeix la teua òpera II

Matins a Les Arts

Altres Projectes

SPLASH

Del 1 al 5 de juliol de 2024

Matins a Les Arts

De 4 a 12 anys

Conta’m una òpera

Del 21al 26 de maig de 2025Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts