LES ARTS, València | Un camí d'emocions per a tots

Per a tots cover

Música i activitats educatives. Per a tots els públics. En totes les sales del Palau de les Arts. Amb presència de tota mena de formes i gèneres musicals. Totes gratuïtes o a preu simbòlic. Les Arts és per a tots és un programa d’iniciatives per a gaudi del seu públic assidu i d’obertura a nous públics que encara no han tingut l’ocasió d’assistir a un espectacle en l’icònic edifici de Calatrava.  

En la Jornada de portes obertes els visitants coneixen els interiors de l’edifici i assisteixen a concerts i recitals gratuïts. El cicle Matins a Les Arts de la Sala Principal inclou una programació variada a preu simbòlic de 5 €, els diumenges a les 12.00 h, que compta com a intèrprets amb els conjunts artístics de Les Arts: lOrquestra de la Comunitat Valenciana en els concerts de música de cambra, el Cor de la Generalitat en un concert cappella, així com el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, protagonista de recitals de Lied.  

Per primera vegada, joves fins a 28 anys poden veure òpera o sarsuela a preu simbòlic de 10 € en Preestrena fins a 28. A més, el camió de Les Arts Volant, un any més, trasllada l’òpera a lexterior, amb representacions gratuïtes de El tutor burlat de Martín i Soler en places públiques de la Comunitat  

En Perspectives, els artistes participants en les produccions d’òpera i sarsuela mantenen una trobada amb el públic saber més sobre la dramatúrgia i música de l’obra que es representa, aspectes que també aborda Ramon Gener en el cicle de Conferències. A més, la Filmoteca de València projecta obres mestres del cel·luloide la temàtica de les quals està vinculada a la programació. Altres col·laboracions de Les Arts amb institucions culturals inclouen recitals en museus: Les Arts a l’IVAM i Les Arts al Belles Arts de Castelló  

Les Arts Web 52 Styx

Dimarts, 20 de febrer, i dimecres, 21 de febrer, a les 19.30 h.

Berklee a Les Arts torna a l’Aula Magistral del Palau de les Arts Reina Sofía amb Styx.

Styx és un riu. No té fi. Flueix a través del temps, sempre igual, sempre diferent. No hi ha marxa enrere. Com deia Heràclit a Panta Rhei, “tot flueix, res roman”. En aquest riu cal desprendre’s d’allò que mor i aferrar-se a la confiança que alguna cosa nova ocuparà el seu lloc.

Styx és també una resposta a l’òpera de Gluck, Orfeo ed Euridice. Orfeo va encantar l’inframon amb la seua música, i Styx va capturar els seus ecos amb el seu corrent. Aquest espectacle és un viatge musical en què l’amor no té una segona oportunitat. Un viatge que desvetlla un llenç en blanc que representa la veu atemporal del cor grec. Diferents iteracions d’Orfeo, Euridice i Amore flueixen i reflueixen; totes les veus, cadascuna de les històries. Styx és un homenatge al valor de rendir-se davant del dolor i plantar la llavor de l’esperança.

Berklee a Les Arts és una col·laboració entre el Palau de les Arts i Berklee College of Music que ofereix al públic nous punts de trobada entre la música i altres disciplines artístiques relacionades amb les peces interpretades en Les Arts.

 

Comprar entrades
Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts