Les Arts, València | OperaVision

OperaVision

OperaVision és una plataforma gratuïta de retransmissió d’òpera per internet, que compta amb el suport del programa Creative Europe de la Unió Europea. OperaVision és l’espai per a veure òpera en línia, una finestra oberta a l’ampli panorama del teatre musical per a un món en connexió.

Es poden veure les representacions en directe des del teatre i, també, a la carta durant diversos mesos.  Es pot gaudir d’una gran varietat d’espectacles -òpera, opereta, teatre musical, dansa, ballet i concerts- gratis, en directe i a la carta. OperaVision ofereix noves transmissions cada setmana, la qual cosa constitueix una equilibrada temporada en línia dels títols més apreciats al costat d’estrenes mundials i noves troballes. OperaVision és una invitació a viatjar per internet i descobrir la diversitat del teatre musical des d’on hom vol i quan hom vol.

Tant els amants de la música clàssica como els nous espectadors que senten curiositat, troben alguna cosa en OperaVision. Els vídeos entre bastidors ajuden a saber més sobre determinats títols concrets. Independentment de l’idioma en què es canten, totes les produccions compten amb subtítols que afavoreixen la comprensió de l’acció. Els continguts addicionals permeten conéixer millor les històries sobre l’escenari i sobre les persones -dins i fora d’ell- que donen vida a aquests espectacles.

Amb el convenciment que l’òpera pot ser accessible a tothom, OperaVision també creu en el seu paper com a escenari digital d’artistes emergents. En col·laboració amb programes de joves artistes d’Europa i altres continents, OperaVision transmet actuacions, classes magistrals i concerts de la pròxima generació de talents, a més de seguir-los a través d’una nova sèrie de podcasts. OperaVision pretén celebrar l’impacte positiu i el valor que té l’òpera per a la societat. Els continguts difosos a la plataforma reflecteixen el compromís del món de l’òpera -a través de les generacions- amb la igualtat, la diversitat, la inclusió i la responsabilitat mediambiental.

OperaVision, el lloc de referència d’emissió gratuïta d’òpera des del 2014, és primer de tot una comunitat d’espectadors d’arreu del món en estreta connexió amb una compromesa associació de companyies d’òpera. Subscriu-te ara a OperaVision enews per a rebre actualitzacions periòdiques sobre les retransmissions d’aquesta associació de 31 companyies d’òpera de 17 països. L’òpera mai ha estat tan a l’abast.

LOGO OPERAVISION
Print

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts