LES ARTS ES ÓPERA

Les Arts és Òpera

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

L’òpera de València ofereix una gran varietat d’espectacles per als més experts fins per als més aficionats. No et perdes la cartellera d’aquesta temporada perquè pugues experimentar el millor de l’òpera europea i de les tendències del gènere. Reviu en directe els mítics drames, llegendes i contes més representatius de l’òpera europea clàssica i contemporània.

Gaudeix dels diàlegs cantats de la mà de les sopranos i els tenors acompanyats d’una magnífica orquestra que faran despertar tot un cúmul d’emocions. Una experiència única i especial que podràs viure només en Les Arts.

DESCOBREIX L’ÒPERA A VALÈNCIA

Les Arts treballa cada temporada per a portar el millor de l‘òpera a València en la seua programació. Podràs gaudir en directe les obres mestres dels grans representants del gènere, com per exemple, Piotr Ílitx Txaikovski, Giuseppe Verdi, Wolfgang Amadeus Mozart, Antonín Dvořák Gaetano Donizetti I molts més! No et perdes l’oportunitat de gaudir i viure en directe la passió i el sentiment que desprén l’òpera.
L’òpera és per a gaudir-la tots i també en família. És per això que també oferim una programació especial d’òpera per a xiquets en Les Arts de València, perquè els més xicotets també puguen conéixer les meravelles d’aquest gènere.

La dama de picas. Piotr Ílitx Txaikovski Opera Les Arts València
Maria Stuarda donizetti Opera Les Arts, València
RUSALKA. Antonín Dvořák Opera Les Arts València
ORFEO ED EURIDICE. Christoph Willibald Gluck Opera Les Arts València
UN BALLO IN MASCHERA. Giuseppe Verdi Opera Les Arts València
TRÁNSITO. Jesús Torres Opera Les Arts València
La flauta mágica. Mozart Opera Les Arts València
EL RETABLO DE MAESE PEDRO. Manuel de Falla Opera Les Arts València

La dama de piques de Piotr Ílitx Txaikovski

La dama de picas. Piotr Ílitx Txaikovski Opera Les Arts València

De l’1 al 14 d’octubre

Aleksander Puixkin escriu el 1833 un conte de caire oníric i profund que captiva Piotr Ilitx Txaikovski, per la tortuositat dels camins de l’ànima que recorre: la cobdícia i l’avarícia, l’engany amorós i tot el remordiment que aquests actes provoquen: la mort de dues dones enganyades i la bogeria del protagonista en veure’s arruïnat i entendre que el destí estava escrit des del principi en les cartes.

MARIA STUARDA de Gaetano Donizetti

Maria Stuarda donizetti Opera Les Arts, València

Del 10 al 22 de desembre

El drama de dues dones enamorades del mateix home serveix per a explicar també el moment de la història en què dues corones germanes s’enfronten en un duel final: la mort de Maria d’Escòcia per ordre de la seua cosina Isabel d’Anglaterra unificarà, a la mort d’aquesta última, els dos regnes, i posarà al cap del fill de Maria, Jaume I, la corona unificada de Gran Bretanya.

Entrades per l’òpera a València

Dona-li una ullada a la nostra programació a les Arts i fes-te amb les teves entrades per l’òpera a València. Descobreix espectacles amb una interpretació contemporània fins a les representacions més fidels a les òperes clàssiques. Deixa’t sorprendre pel nostre ventall de possibilitats i totes les novetats en cada temporada de Les Arts al millor preu!

SI TENS FINS A 28 ANYS PODRIA INTERESSAR-TE

fins28
  • Entrada 10€

 

  • Experiència única

 

  • Tarifa jove fins 28 i fins 35

REGALA LES ARTS, REGALA ÒPERA

Comparteix l’autèntica òpera en València amb els teus amics més pròxims amb la nostra Targeta Regal de Les Arts. Regala una experiència única i inoblidable per als teus sers estimats i els més amants de la música i el teatre. Obsequia l’oportunitat de gaudir de les millors veus del gènere i els espectacles més representatius de l’òpera europea. A més, amb això ofereixes l’oportunitat de visitar la capital de València i el seu magnífic conjunt arquitectònic, la Ciutat de Les Arts i les Ciències.

Les Targetes Regal Les Arts tenen un saldo mínim de 50,00 € i es poden canviar per a adquirir entrades a qualsevol dels espectacles programats per a la temporada. En Les Arts tenim espectacles d’una gran varietat de gèneres i per a tots els públics, amb els quals podran gaudir del millor de la música i de les arts escèniques en directe a València.

tarjeta 1

RAMON GENER

El divulgador musical Ramon Gener revela els secrets de la programació de l’òpera a València de cada temporada a les arts.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts