LES ARTS ÉS SIMFÒNIC | Les Arts, València

Les Arts és Música Simfònica | Les Arts, València

La millor Orquestra Simfònica. Els millors directors.

Descobreix en el catàleg d’aquesta temporada de Les Arts els millors concerts de música simfònica a València. Directors amb una gran trajectòria ens ofereixen les seues millors interpretacions juntament amb una orquestra simfònica excepcional. Alguns dels noms protagonistes de la nostra cartellera són l’estatunidenc James Graffin, l’hongarés Iván Fischer, el rus Vasily Petrenko, entre altres, interpretaran algunes de les millors partitures dels repertoris simfònics reconeguts en la música occidental.

 

Reserva la teua entrada i no et perdes la representació en primera persona de les simfonies que han marcat la història de la música europea i americana. Viu la música simfònica en directe i viu l’experiència només en Les Arts de València.

Concerts de Música Simfònica en Les Arts | València

Gaudeix en directe de la interpretació de partitures simfòniques de la mà de directors d’orquestra simfònica de gran reconeixement internacional.

Experimenta a través de la melodia dels instruments de percussió, de vent de fusta i metall, i instruments de corda, un concert simfònic ple de sensacions i sentiments.

Escolta en directe la Simfonia 1 i el Segon concert per a piano de Brahms, la Simfonia concertant en Si bemoll major d’Haydn, la Simfonia Nº41 en Do major de Mozart… i moltes altres més programades en els nostres concerts simfònics programats per a aquesta temporada 2022 – 2023 en Les Arts. No et quedes sense la teua entrada!

CONCERT D’ANDRÉS OROZCO-ESTRADA

Miniatura YT ANDRES OROZCO op

10 de maig

Andrés Orozco-Estrada. Natural de
Medellín i format musicalment a Viena, ha dirigit la major part d’orquestres europees
i americanes de referència. El mestre colombià interpretarà Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) Simfonia N°41 en Do major, K 551, “Júpiter” y Béla Bartók (1881-1945) Concert per a orquestra, S 116.

CONCERT DE FABIO LUISI

Miniatura YT FABIO OP

8 de juny

Fabio Luisi, un dels grans noms de la direcció orquestral del nostre temps. titular de les simfòniques de Dallas i Nacional Danesa. Tanca el cicle simfònic de la temporada amb un dels millors poemes simfònics de Strauss, la Simfonia Alpina.

RAQUEL ALLER PRESENTA ELS CONCERTS SIMFÒNICS

Raquel Aller és musicòloga i divulgadora. Presenta els concerts simfònics de la temporada a Les Arts.

JAMES GAFFIGAN 10 FEBRERO
ANTONELLO MANACORDA
ANDÉS OROZCO ESTRADA
FABIO LUISI

REGALA LES ARTS, REGALA SIMFÒNIC

Amb La targeta de regal de Les Arts podràs obsequiar als més amants de la música simfònica amb el regal perfecte. Les nostres targetes de regal faran que els teus més reunits puguen conéixer de primera mà la màgia de la música simfònica i les melodies que van transformar el gènere.

La targeta regale de Les Arts pot adquirir-se a partir de 50,00€ i és canviable per l’import de qualsevol dels espectacles inclosos en la programació de la temporada. En Els *Arts disposem una àmplia proposta d’espectacles per a tota mena de públic, gustos i edats. Regalant Les Arts, regales una experiència única i inoblidable.

tarjeta 1

Descobreix l’Orquestra de la Comunitat Valenciana

Coneix en cada capítol d’aquesta sèrie un instrument de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, formació de prestigi internacional. Ha aconseguit un alt nivell artístic que la situa entre les millors orquestres d’Espanya i una de les més importants creades a Europa en els últims anys.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts