LES ARTS ÉS SIMFÒNIC | Les Arts, València

Les Arts és Música Simfònica | Les Arts, València

La millor Orquestra Simfònica. Els millors directors.

Descobreix en el catàleg d’aquesta temporada de Les Arts els millors concerts de música simfònica a València. Directors amb una gran trajectòria ens ofereixen les seues millors interpretacions juntament amb una orquestra simfònica excepcional.

Reserva la teua entrada i no et perdes la representació en primera persona de les simfonies que han marcat la història de la música. Viu la música simfònica en directe i viu una experiència única en Les Arts, València.

Concerts de Música Simfònica en Les Arts | València

Gaudeix en directe de la interpretació de partitures simfòniques de la mà de directors d’orquestra simfònica de gran reconeixement internacional.

Experimenta a través de la melodia dels instruments de percussió, de vent de fusta i metall, i instruments de corda, un concert simfònic ple de sensacions i sentiments.

Sir Mark Elder. Concierto sinfónico en Les Arts València
James Gaffigan. Concierto sinfónico en Les Arts València
Gustavo Gimeno. Concierto sinfónico en Les Arts València
Pablo Heras-Casado. Concierto sinfónico en Les Arts València
Mikko Franck. Concierto sinfónico en Les Arts València
Vasily Petrenko. Concierto sinfónico en Les Arts València

RAQUEL ALLER PRESENTA ELS CONCERTS SIMFÒNICS

Raquel Aller és musicòloga i divulgadora. Presenta els concerts simfònics de la temporada a Les Arts.

REGALA LES ARTS, REGALA SIMFÒNIC

Amb La targeta de regal de Les Arts podràs obsequiar als més amants de la música simfònica amb el regal perfecte. Les nostres targetes de regal faran que els teus més reunits puguen conéixer de primera mà la màgia de la música simfònica i les melodies que van transformar el gènere.

La targeta regale de Les Arts pot adquirir-se a partir de 50,00€ i és canviable per l’import de qualsevol dels espectacles inclosos en la programació de la temporada. En Els *Arts disposem una àmplia proposta d’espectacles per a tota mena de públic, gustos i edats. Regalant Les Arts, regales una experiència única i inoblidable.

tarjeta 1

Descobreix l’Orquestra de la Comunitat Valenciana

Coneix en cada capítol d’aquesta sèrie un instrument de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, formació de prestigi internacional. Ha aconseguit un alt nivell artístic que la situa entre les millors orquestres d’Espanya i una de les més importants creades a Europa en els últims anys.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts