LES ARTS ÉS FLAMENCO | Les Arts, València

Flamenco en València

Descobreix els pròxims concerts de flamenco a València. Les Arts és també flamenc. Per això, en la nostra programació per a la temporada 2022/2023, tenen cabuda diferents espectacles d’un dels gèneres més aclamats pel públic. Amb noms com Marina Heredia, Alba Molina, Pedro “El Granaíno” i Tomatito, figures referents del món del flamenc amb una destacada trajectòria. Balladors i cantaors de flamenc que posaran les seues particulars llums i ombres de contrast en aquesta temporada lluminosa. Consulta els següents concerts de flamenc i adquireix ja les teues entrades per a viure aquesta experiència única de primera mà.

 

Viu els millors espectacles i concerts de flamenc a València.

CONCERTS DE FLAMENCO A LES ARTS, VALÈNCIA

Miniatura ALBA op

CONCERT D’ALBA MOLINA

alba landing

19 de maig de 2023

Noches de Bohemia, gravat en una col·laboració especial amb Navajita Plateá, i el també exitós No puedo quitar mis ojos de ti són segurament els dos temes més reconeguts i recognoscibles d’Alba Molina. La veu de l’artista sevillana és de les que enamoren, i el seu duende ens atrapa bé siga amb una cançó pop sota el seu segell personal o amb un pal flamenc. Alba Molina interpreta una selecció de temes acompanyada al piano per Pepe Rivero.

REGALA LES ARTS, REGALA FLAMENCO

La targeta regale de Les Arts és el detall perfecte amb el qual obsequiar als amants de la música i del flamenco. Una experiència per a recordar en un entorn immillorable, amb el Palau de les Arts i les Ciències com a teló de fons. Fes que els teus afins gaudisquen de la màgia del flamenc a València.

 

La targeta regale de Les Arts pot configurar-se a partir de 50,00€ i és canviable per l’import de localitats per a qualsevol dels espectacles de la programació de la temporada. Les propostes són àmplies i adaptables als gustos o edat de cada persona.

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts