LES ARTS ÉS FLAMENCO | Les Arts, València

LES ARTS ÉS FLAMENCO

Les Arts és també flamenc. Amb noms com Marina Heredia, Alba Molina, Pansequito, Pedro “El Granaíno”, Tomatito. Posaran les seues particulars llums i ombres de contrast en aquesta temporada lluminosa. Que s’apaguen els llums i que comence l’espectacle. Al cap i a la fi, és en la foscor on la llum es descobreix més.

CONCERTS DE FLAMENCO A LES ARTS, VALÈNCIA

Miniatura TOMATITO op
Miniatura PEDRO op
Miniatura MARINA OP
Miniatura YT PANSEQUITO
Miniatura ALBA op

CONCERT DE TOMATITO

tomatito landing

5 de novembre de 2022

Tomatito fidel acompanyant de Camarón de La Isla quasi vint anys, amb qui va guanyar un dels cinc Grammys que atresora, que només són una xicoteta mostra dels nombrosos reconeixements a la seua brillant trajectòria. L’artista d’Almeria és el millor ambaixador de l’art de la guitarra flamenca en el món. L’acompanyen com a artistes invitats Duquende i Antonio Reyes.

CONCERT DE PEDRO “EL GRANAÍNO”

pedro landing

10 de desembre de 2022

El Granaíno és una de les figures més importants del cant gitano de la nova generació d’artistes de flamenc. El premi Giraldillo al Cante, en la Biennal de Flamenc de Sevilla de 2020. Granaíno Jondo és un recital flamenc on la jondura i el quejío de la seua gola es fonen per a donar com a resultat no sols una simple successió de pals flamencs, sinó, a més, una entrega total en cada cant per a convertir-lo en una obra completa.

CONCERT DE MARINA HEREDIA

Marina landing

24 de febrer de 2023

Marina Heredia és una de les figures més rellevants del flamenc. Posseeix una veu amb personalitat, genuïnament flamenca, que maneja amb una tècnica formidable que va adquirir del seu entorn familiar. A més, la seua incursió en la música clàssica, especialment com a solista d’El amor brujo de Falla, ha despertat l’interés d’orquestres del prestigi de les simfòniques de Chicago i San Francisco.

CONCERT DE JOSÉ CORTÉS “PANSEQUITO”

pansequito landing

30 de març de 2023

José Cortés Jiménez, Pansequito. forma part d’una irrepetible saga d’artistes representatius del cant de gadità. Pansequito desenvolupa una carrera imparable, que testimonien el seu important llegat discogràfic, exitoses vetlades acompanyat per guitarristes de renom com Tomatito o Habichuela.

CONCERT D’ALBA MOLINA

alba landing

19 de maig de 2023

Noches de Bohemia, gravat en una col·laboració especial amb Navajita Plateá, i el també exitós No puedo quitar mis ojos de ti són segurament els dos temes més reconeguts i recognoscibles d’Alba Molina. La veu de l’artista sevillana és de les que enamoren, i el seu duende ens atrapa bé siga amb una cançó pop sota el seu segell personal o amb un pal flamenc. Alba Molina interpreta una selecció de temes acompanyada al piano per Pepe Rivero.

REGALA LES ARTS, REGALA FLAMENCO

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts