LES ARTS ÉS BARROC I MÚSICA ANTIGA | Les Arts, València

LES ARTS ÉS BARROC I MÚSICA ANTIGA

Després de la bona acollida durant la temporada passada, es referma el cicle Les Arts és Barroc i Música Antiga en col·laboració amb el Centro Nacional de Difusión Musical.

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

LA TENDRESA
CONCERTO 1700
CAPELLA DE MINISTRERS
AL AYRE ESPAÑOL

LA TENDRESA

LA TENDRESA

22 de març

La Tendresa. El primer concert de Les Arts és Barroc, L’universo sulla pelle, és un viatge fascinant per la Itàlia del primer Barroc que revela música inèdita de Frescobaldi, Landi, Kapsberger, Sances o la destacada compositora Barbara Strozzi. La soprano valenciana Èlia Casanova, el conjunt de música antiga La Tendresa i la mezzosoprano Adriana Mayer, interpreten a Les Arts una selecció d’àries, madrigals i cantates a una i dues veus.

CONCERTO 1700

CONCERTO 1700

23 de març

La formació de cambra Concerto 1700, acompanyada d’un elenc vocal, reviu a Les Arts, València, l’oratori La Soberbia abatida por la humildad de San Miguel. Representativa de l’incalculable repertori cultivat en les capelles musicals espanyoles durant la primera meitat del segle XVIII.

CAPELLA DE MINISTRERS

CAPELLA DE MINISTRERS

29 de març

Després de l’èxit recollit per Capella de Ministrers i el seu programa Madre de Devs la passada temporada de Les Arts, el conjunt que dirigeix Carles Magraner presenta Mediterrània, una vetlada dedicada a la música tradicional, renaixentista i barroca dels països que envolten el Mediterrani, com a celebració de la interculturalitat que durant segles ha propiciat la mar que banya València.

AL AYRE ESPAÑOL

AL AYRE ESPAÑOL

31 de març

Al Ayre Español, recupera algunes de les cantades al Santíssim escrites per Torres, com la bella Afectos amantes, en l’expressiva veu de Maite Beaumont, intercalades entre sonates de Händel i peces anònimes de principis del segle XVIII.

REGALA LES ARTS, REGALA BARROC

tarjeta 1
INAEM 01 CAJETIN BLANCO CON FILETE
Logo negro

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts