Les Arts és Música Valenciana

Les Arts és Músiques Valencianes

Descobreix el millor de la música valenciana a Les Arts i gaudeix de l’emoció del directe!

A Les Arts atorguem veu i visibilitat al gran patrimoni que és la música valenciana. Per aquesta raó, aquesta temporada consolidem un cicle de música popular valenciana dedicat a celebrar els diferents estils i expressions de la música destacada al panorama actual de la Comunitat.

Descobreix la música en directe a València

Descobreix la nostra ampla varietat de propostes de música en directe a València que abraça des d’expressions tradicionals i populars que exploren els gèneres del pop, rock, músiques d’arrel i mestissatge, així com cançons d’autor. Un aperitiu artístic que reflecteix la varietat de la música a València de l’actualitat.

Música tradicional Valenciana

Per aquells que cerquen experimentar les arrels de la comunitat, una música que reflecteix la història i les tradicions de la regió, com la muixeranga, el Cant d’Estil, la Jota Valenciana i el pas doble, posem a disposició del nostre públic una capçalera plena de música amb melodies i sons inspirats en les tradicions valencianes que celebren el gran llegat artístic i cultural de la Comunitat.

Música Valenciana popular

No perdis l’ocasió de gaudir amb els millors concerts de música valenciana popular a Les Arts. Artistes com Àlex Blat, Margarita Quebrada i Xenia, Sanda Monfort, grups com Santero y Los Muchachos i molts més artistes que han ofert a Les Arts de València espectacles de celebració de la cultura i l’art musical Valencià, reunint a amants d’aquest gènere musical al Palau Reina Sofia en vetllades plenes d’emoció.

Descobreix els millors artistes valencians consolidats i emergents als gèneres musicals més rellevants del nostre present, dona-li una ullada al nostre cartell d’aquesta temporada!

Santero y Los Muchachos, Músiques Valencianes en Les Arts, València
Noelia Llorens “Titana”, Músiques Valencianes en Les Arts, València
Àlex Blat, Músiques Valencianes en Les Arts, València
Margarita_Quebrada_i_Xenia, Músiques Valencianes en Les Arts, València
Sandra Monfort, Músiques Valencianes en Les Arts, València

Regala Les Arts, regala Música Valenciana

Atorga als teus éssers més estimats l’oportunitat de connectar amb les arrels artístiques i culturals de la Comunitat Valenciana mitjançant la nostra programació musical. Amb les nostres targetes recarregables de Les Arts, a partir d’un saldo mínim del 50,00 €, podran gaudir de qualsevol espectacle disponible de la temporada.

A Les Arts, oferim una àmplia varietat d’espectacles per a tota mena de públics, des del teatre fins a la música, garantint una experiència inoblidable per a tothom.

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts