LES ARTS ÉS MÚSIQUES VALENCIANES | Les Arts, València

LES ARTS ÉS MÚSIQUES VALENCIANES

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

Descobreix als artistes valencians actuals emergents en els gèneres musicals més rellevants del nostre present. En la nostra selecció de músics i compositors valencians per a la temporada 2022 – 2023, trobaràs a Pepi Gimeno “Botifarra” i la interpretació de la seua música popular valenciana, la versatilitat vocal de Neus Ferri, el grup valencià Marala i la seua música valenciana tradicional amb una mirada juvenil…

Aquests i molts artistes valencians els podràs gaudir en directe en aquesta temporada de Les Arts!

PEP GIMENO “BOTIFARRA”

13 de gener

PEP GIMENO BOTIFARRA op

NEUS FERRI

20 de gener

Miniatura YT neus op

MARALA

21 de gener

MARALA op

MIREIA VIVES i BORJA PENALBA

27 de gener

MIREIA op

ESTHER

28 de gener

ESTHER op

REGALA LES ARTS, REGALA MÚSIQUES VALENCIANES

Comparteix amb els teus més reunits l’autèntica música valenciana ara amb les nostres targetes de regal de Les Arts. Regala una experiència única i memorable als teus sers estimats i als més amants de la música valenciana. Obsequia amb l’oportunitat de gaudir a les millors veus de la comunitat valenciana actuals i les de sempre. A més de l’oportunitat de visitar la capital valenciana i el seu magnífic complex de la Ciutat de Les Arts i la Ciència.

Les targetes regale de Les Arts són recarregables a partir d’un saldo mínim de 50,00 € i són canviables per l’import de qualsevol dels espectacles disponibles en la programació de la temporada. En Les Arts disposem una oferta d’espectacles de tota mena i dirigit a un públic variat amb el qual podran gaudir del millor del teatre i la música.

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts