Avís legal

Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

-la seua denominació social és Palau de les Arts “Reina Sofía”. Fundació de la Comunitat Valenciana;

-el seu NIF és G-97544829;

-el seu domicili social està en Av. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), 1. 46013 – València;

-la seua adreça de correu electrònic per a aquest lloc en Internet és info@lesarts.com.

Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana (en el context d’aquest web també anomenat www.lesarts.com), informa que la web de la qual és titular té com a objecte facilitar al públic en general el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels serveis que presta.

Els drets de propietat intel·lectual del web www.lesarts.com i dels diferents elements que conté són titularitat de Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana i correspon a aquesta empresa l’exercici exclusiu dels drets d’explotació d’aquests en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

Palau de les Arts. Fundació de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i la seua normativa de desplegament, garanteix la seguretat i la confidencialitat de les dades facilitades pels seus clients.

Es concedeix el dret de reproducció parcial del seu contingut sempre que concórreguen les condicions següents:

-que siga compatible amb els fins del web lesarts.com;

-que es realitze amb ànim d’obtindre la informació continguda i no amb propòsit comercial;

-que cap dels documents o gràfics relacionats en aquest web siguen modificats de cap manera;

-que cap gràfic disponible en aquest web siga utilitzat, copiat o distribuït separadament del text o de la resta d’imatges que l’acompanyen;

-que siga comunicat abans a lesarts.com.

Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana, es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu web o en la configuració i presentació d’aquest.

Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al web, en el seu contingut, ni que aquest es trobe actualitzat, encara que desenrotllarà els seus millors esforços per a, si és el cas, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los.

Tant l’accés a aquest web com l’ús que es puga fer de la informació continguda en ell és de l’exclusiva responsabilitat de qui el realitza. Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana no respondrà de cap conseqüència, dany o perjuí que es puguen derivar d’aquest accés o ús de la informació.

Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers a què es fa referència en el web.

Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana és titular dels drets de propietat industrial referits als seus serveis, i específicament dels relatius a la marca registrada “lesarts.com”. Pel que fa a les mencions de serveis de tercers, Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual; la seua sola menció o aparició en el web no implica l’existència de drets o de cap responsabilitat de Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana sobre aquests, com tampoc suport, patrocini, o recomanació de Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta pàgina web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial de Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana, donarà lloc a les responsabilitats establides legalment.

Palau de les Arts Reina Sofía. Fundació de la Comunitat Valenciana no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguen produir ni dels possibles danys que es puguen causar al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), als fitxers o documents emmagatzemats en aquest, com a conseqüència de la presència de virus en l’ordinador de l’usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de lesarts.com, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades d’aquest.