Patrocini - Projectes - Les Arts, València

Patrocini – Projectes

Requiem de Mozart a Les Arts. València. Les Arts és Òpera. © Festival d'Aix en Provence

Dins del patrocini empresarial o del mecenatge privat, el Palau de les Arts “Reina Sofía” ofereix la possibilitat de patrocinar espectacles de la seua programació, inclosa l’òpera, i/o altres activitats del seu projecte social.

A continuació, presentem alguns d’aquests projectes basats en l’excel·lència artística i el compromís social. Estem oberts a col·laborar amb vosaltres en altres propostes que siguen d’interés.

Contacte: mecenes@lesarts.com – (+34) 96 197 59 75

 

Centre de Perfeccionament

Té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a joves cantants i músics; preparar el cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en el món professional. Per a això, durant el període de formació, els integrants del Centre viuen i conviuen amb el dia a dia de Les Arts, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb els artistes.

MÉS INFO

Centre de Perfeccionament

Butaques solidàries

És una proposta orientada a col·lectius desfavorits per tal de proporcionar-los accés a l’art i la cultura, i que consisteix en l’adquisició per part del col·laborador de “butaques solidàries”. El repartiment de les entrades es pot fer directament o a través d’una associació reconeguda per la seua labor social.

 

 

sala principal

Activitats educatives

Les Arts té diverses activitats dirigides al públic infantil i juvenil (0 a 18 anys). L’objectiu és apropar el contingut musical als més joves, així com el món de l’òpera, el repertori simfònic i de cambra, a més de les arts escèniques i audiovisuals al major nombre possible d’estudiants de totes les edats. Contem amb més de 20 activitats distintes, incloent-hi activitats específiques per a xiquets amb necessitats educatives especials.

MÉS INFO

Programa didàctic 2019-2020Sent la músicaFotografía Miguel Lorenzo

Les Arts Volant

Les Arts Volant és un projecte de difusió cultural per a fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia, especialment a localitats amb menor activitat musical en les seues programacions. L’objectiu és fer visible -i itinerant alhora- el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se. Aquesta proposta pretén, a més, que els habitants de nuclis residencials de la població amb més dificultats per a accedir a una representació puguen veure una òpera prop de les seues llars.

MÉS INFO

Il tutore burlato.Les Arts VolantsFotografía: Miguel Lorenzo/Mikel Ponce

Recuperació del repertori líric

Les  Arts compta amb programa propi orientat a la recuperació del repertori líric espanyol, amb especial atenció al valencià. En aquest sentit el punt de partida va ser la recuperació al 2008 de l’oratori Philistaei a Jonatha Dispersi del compositor d’òpera valencià més universal, Vicente Martín i Soler, com a acte inaugural de la sala que porta el seu nom a Les Arts: el Teatre Martín i Soler, espai que posteriorment va estrenar produccions de les seues dues òperes més famoses: Una cosa rara i L’arbore di Diana. En la temporada 2020-2021 prossegueix la recuperació del catàleg de títols del compositor amb el nou muntatge de la primera òpera que va compondre, Il tutore burlato, de la qual s’ha realitzat una versió cantada en valencià, El tutor burlat, que ha viatjat a diferents localitats de la Comunitat gràcies al projecte Les Arts Volant.

L’incommensurable llegat dels compositors valencians de sarsuela també ha sigut objecte d’atenció en les temporades d’abonament de Les Arts, on s’han representat produccions pròpies de títols com La bruja i El rey que rabió de Chapí o La corte de Faraón de Lleó. Un dels esdeveniments musicals més importants dels 15 anys de programació de la institució ha sigut la primera representació mundial de l’òpera de Manuel Palau Maror, amb llibret original en valencià. També, pel que fa al repertori líric d’autors valencians, Les Arts ha fixat la seua mirada en la recuperació de cançons o repertori simfonicocoral de Matilde Salvador, Melchor Gomis, Òscar Esplà, Eduardo López-Chavarri i, per descomptat, Joaquín Rodrigo.

Orquestra 3x2

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts