Tarifes i horaris de representació - Les Arts

Tarifes i horaris de representació

HORARIS DE REPRESENTACIONS:
Dilluns a divendres · Lunes a viernes: 20.00 h
Dissabtes · Sábados: 19.00 h
Diumenges i festius · Domingos y festivos: 18.00 h

Cicle Flamenco i Altres músiques : 21.00 h

Horaris extraordinaris

CICLO DE LIED: 19.00h

LES CONTES D’HOFFMANN

20, 26, 28, 31/01/22: 19.00 h

23/01/22: 18.00 h

ARIODANTE

1, 4/03/22: 19.00 h

6/03/22: 18.00 h

CANVI D’HORARI DE LES REPRESENTACIONS PER VARIACIÓ DEL HORARI DE LIMITACIÓ DE CIRCULACIÓ DE PERSONES.

Si com a conseqüència de l’horari de limitació de circulació de persones vigent, Les Arts haguera de reprogramar l’hora d’inici de les representacions d’algun dels espectacles per al qual s’hagen adquirit entrades o estiguen inclosos en la composició d’algun dels Torns d’Abonament de la Temporada, els usuaris afectats podran utilitzar l’opció de canviar les seues entrades per al dia de representació en què el nou horari s’ajuste millor a les seues necessitats.

Per a tramitar formalment el Canvi de Dia de Representació haurà de posar-se en contacte amb nosaltres a través del Servei d’Atenció en la línia a 96 197 59 00 o a través del següent Formulari, amb una antelació mínima de 48 hores a l’hora de representació de l’espectacle per al qual havia adquirit originalment les seues entrades.

En funció de l’aforament disponible en la sessió de canvi, aquest es realitzarà preferentment a localitats de la mateixa zona i categoria de preu.

RESTRICCIONS DE MOBILITAT

Si en el moment de la celebració d’algun dels espectacles per al qual heu adquirit entrades o que estan inclosos en la composició d’algun dels Torns d’Abonament de la Temporada, el municipi on conste registrada a la base de dades de clients i abonats la residència habitual del titular es trobara afectat per algun decret oficial  que limite la seua mobilitat i li impedira assistir a la representació, Les Arts ofereix als usuaris afectats, les següents opcions, les quals seran igualment vàlides en el cas que les restriccions d’accés afecten també al teatre com a punt de destí:

  • Cessió de l’ús de les entrades a una tercera persona. Cas de cedir l’ús de localitats contigües a espectadors que no formen un grup de convivència habitual, contacteu amb antelació suficient amb el nostre Servei d’Atenció en la línia a 96 197 59 00 o a través del següent Formulari de Contacte
  • *Realitzar un Donatiu a favor de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía per l’import de l’entrada que no s’utilitzarà, més la bonificació extra d’un descompte del 35% en la compra d’entrades per a un altre espectacle de la programació de la temporada en curs. Tots els avantatges de realitzar una Donació a Les Arts ACÍ
  • *Reemborsament de l’import de les entrades.

 

*Tant per a realitzar un Donatiu com per a tramitar un Reemborsament haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del Servei d’Atenció per a realitzar formalment la vostra sol·licitud amb una antelació mínima de 48 hores a la celebració de l’espectacle afectat. En cas contrari es considerarà que les entrades han sigut cedides per a l’ús d’una tercera persona.

Els Donatius i la corresponent certificació es referiran a l’exercici anual en què estiga programat l’espectacle, l’import de les entrades per al qual s’ha donat.

Els reemborsaments es tramitaran a través de la mateixa forma de pagament en què es van adquirir les entrades, tret de pagaments en efectiu i entrades contingudes en Torns d’Abonament de Temporada, per als quals s’ordenarà el reemborsament per transferència bancària en finalitzar cadascun dels blocs de programació en què s’ha calendari establit aquesta temporada per a la Venda d’entrades.

Precios espectaculos-1-1
pases-no-renovables

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts