Visites guiades - Les Arts

Visites guiades

Visita un dels centres artístics i culturals més importants a nivell mundial i un referent de l’avantguarda arquitectònica internacional, dissenyat per Santiago Calatrava.
Durant el recorregut accediràs als recintes on tenen lloc les representacions musicals i operístiques i al Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, on es formen els grans artistes del futur.
Els nostres guies et descobriran els elements que fan d’aquest edifici una de les obres arquitectòniques més rellevants del món, i et mostraran els detalls tècnics i artístics que es combinen en la creació dels grans espectacles musicals.
Viu, a més, una gran experiència en assistir (1) a l’assaig d’alguna de les òperes en cartell en eixe moment.

(1) Només contractant visita amb assaig, aquesta visita es farà en funció de la programació de la temporada.
*Nota: L’itinerari podria veure’s alterat en funció de la programació de la temporada i dels requisits artístics.

 

Visites Regulars

– DILLUNS A DISSABTE horaris de visites a les 11.00 h, 12.15 h, 13.30 h, 16.00 h i 17.30 h.
– DIUMENGE horaris de visites a les 11.00 h, 12.15 h, 13.30 h.
– 11 de setembre: JORNADA DE PORTES OBERTES, sense visita guiada
 • Duració: 1 hora.
 • Idiomes: castellà i anglés.
 • Tarifes i horaris: consulteu els horaris i tarifes en anar a compra d’entrades.
 • Contacte: visitalesarts@dtaocioyturismo.com

 

Visita amb assaig

 • Gaudeix de 30 minuts d’assaig d’una de les òperes en cartell i continua amb una particular visita guiada.
 • Duració: 1 hora i 30 minuts.
 • Idiomes: castellà i anglés.
 • Tarifes i horaris: consulteu els horaris i tarifes en anar a compra d’entrades.
 • Contacte: visitalesarts@dtaocioyturismo.com
NO DISPONIBLES ACTUALMENT

 

Nit del Foc 18 de març

Gaudeix de la nit més espectacular de les Falles! La nit començarà amb una visita guiada al Palau de les Arts Reina Sofía seguida d’un xicotet recital, posteriorment s’oferirà un còctel i finalitzarà
amb l’espectacle de la Nit del Foc des dels balcons de Les Arts. L’horari d’accés serà a les 22:30h.

NO DISPONIBLES ACTUALMENT

 

Visites per a grups

Realitzem visites privades tant per a particulars com per a empreses, amb aforament màxim de 20 persones. Idiomes valencià, castellà, anglés i francés.

 • Visita arquitectònica: De la mà d’un arquitecte especialitzat, recorrerem el Palau de les Arts Reina Sofía, majestuós edifici dissenyat per l’arquitecte valencià Santiago Calatrava. 1 hora i 30 minuts de duració.
 • Visita amb concert: Finalitza la visita al Palau de les Arts, amb un concert de solista i piano en una de les nostres sales d’assaig. Inclou una visita guiada d´1 hora amb guia privat i concert de 30 minuts de duració. 1 hora 30 minuts de duració, idiomes en castellà i anglés.
 • Visita Backstage: La visita guiada al Backstage, inclou a més del recorregut habitual, una visita a les zones més interessants i desconegudes del Palau de les Arts. 1 hora 30 minuts de duració, idiomes castellà i anglés.

*Totes aquestes visites es realitzen mitjançant reserva prèvia. Més informació sobre visites de grups en visitalesarts@dtaocioyturismo.com

Normes sanitàries: ús obligatori de màscara mantenint la distància de seguretat entre visitants, gel hidroalcohòlic en les nostres instal·lacions, presa de temperatura a l’inici de les visites i increment de les labors de desinfecció i neteja. Recomanem la compra d’entrades online per a garantir una plaça en les nostres visites ja que comptem amb aforament reduït en cadascuna d’elles.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts