Un espai per a tots - Les Arts

Un espai per a tots

Sala principal

El programa promocional

El programa promocional Un espai per a tots els públics és una iniciativa dissenyada per a complir amb un dels principals objectius fundacionals encomanats a Palau de les Arts Reina Sofía, Fundació de la Comunitat Valenciana, pel que fa a la seua labor de difondre i fomentar l’estima per totes les disciplines artístiques i, en especial, pel cant líric.

A través d’aquest programa es pretén incentivar i democratitzar l’accés a les activitats i esdeveniments de la programació a tots aquells usuaris per als quals, degut a  les seues condicions personals i socials, el factor preu pot suposar un obstacle a l’hora de  participar en els projectes proposats en la programació, amb especial incidència en els col·lectius de joves i estudiants, jubilats i pensionistes, discapacitats, persones en situació de desocupació i membres de famílies nombroses i monoparentals.

Les promocions aplicables en l’adquisició d’entrades per al mateix dia de representació són aplicables únicament a compres tramitades presencialment en el canal Taquilles de Les Arts.

Oferta “LAST MINUTE”

Descompte aplicable en compres realitzades 2 hores abans de l’hora d’inici de l’espectacle o sessió per a funcions de dilluns a divendres, i 1 hora abans per a funcions programades en dissabtes, diumenges i festius. Promoció subjecta a disponibilitat de l’aforament a l’inici de la promoció.

Públic general


Elektra; Il viaggio a Reims; Ariodante; Faust; La finta giardiniera
35% zones 1-5
Les mamelles de Tirésias; Il tutore burlato
35% zona única

Carmen
35% zones 1-4
Âtman, el comiat
35% zona única

35% zones 1-3

25% zones 1-4

 

Joves · Jubilats majors de 65 anys · Col·lectius socials

  • Joves titulars del Carnet Jove de la Generalitat Valenciana i titulars del Carnet Jove de qualsevol Comunitat Autònoma, o d’algun dels 45 països integrants de la EYCA.
  • Estudiants titulars del Carnet Internacional d’Estudiant, ISIC.
  • Jubilats majors de 65 anys i pensionistes posseïdors de la Targeta Cultural de la Generalitat Valenciana.
  • Persones en situació de desocupació.
  • Famílies nombroses i monoparentals posseïdores del corresponent títol acreditatiu. Persones amb diversitat funcional, acreditant grau de discapacitat reconeguda superior al 33%. En cas de persones amb mobilitat reduïda contacteu amb el Servei d’Atenció 902 202 383.