Un espai per a tots - Les Arts, València

Un espai per a tots

Sala principal

El programa promocional Un espai per a tots els públics és una iniciativa dissenyada per a complir amb un dels principals objectius fundacionals encomanats a Palau de les Arts Reina Sofía, Fundació de la Comunitat Valenciana, pel que fa a la seua labor de difondre i fomentar l’estima per totes les disciplines artístiques i, en especial, pel cant líric.

A través d’aquest programa es pretén incentivar i democratitzar l’accés a les activitats i esdeveniments de la programació a tots aquells usuaris per als quals, degut a les seues condicions personals i socials, el factor preu pot suposar un obstacle a l’hora de participar en els projectes proposats en la programació, amb especial incidència en els col·lectius de jóvens i estudiants, jubilats i pensionistes, discapacitats, persones en situació de desocupació i membres de famílies nombroses i monoparentals.

Les promocions aplicables en l’adquisició d’entrades per al mateix dia de representació són aplicables únicament a compres tramitades presencialment en el canal Taquilles de Les Arts.

  • Jóvens titulars del Carnet Jove de la Generalitat Valenciana i titulars del Carnet Jove de qualsevol Comunitat Autònoma, o d’algun dels 45 països integrants de la EYCA.
  • Estudiants titulars del Carnet Internacional d’Estudiant, ISIC.
  • Jubilats majors de 65 anys i pensionistes posseïdors de la Targeta Cultural de la Generalitat Valenciana.
  • Persones en situació de desocupació.
  • Famílies nombroses i monoparentals posseïdores del títol acreditatiu corresponent. Persones amb diversitat funcional, acreditant grau de minusvalidesa reconeguda superior al 33%. En el cas de persones amb mobilitat reduïda, contacteu amb el Servei d’atenció 961 975 900
  • Política de descomptes

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts