Com arribar - Les Arts

Com arribar

Transport públic

Bus: Línies EMT. 1, 13, 15, 19, 25, 35, 40, 95 i 99.
Més informació

Metro: La parada més pròxima és Ciutat Arts i Ciències – Justícia (Línia 10), també es pot arribar per la parada Albereda (Línies 3 i 5), encara que es troba situada a 15 minuts a peu passejant pels jardins de l’antic llit del riu Túria.

Taxi

Parada de taxi en plaça Mont-Olivet

Bicicleta

Valenbisi, amb estacions en Av. de la Plata (Museu Faller) i Autopista del Saler- Pont de Mont-Olivet

Pàrquing més pròxim

Aparcament L’Umbracle

El servei de pàrquing més pròxim és el que proporciona l’aparcament l’Umbracle, integrat en la pròpia Ciutat de les Arts i les Ciències. El pàrquing interior de l’Umbracle té capacitat per a 665 cotxes i 25 autobusos.

Informació de l’aparcament: +34 96 197 46 30

Accessibilitat

El Palau de les Arts Reina Sofía disposa, en cadascuna de les seues quatre sales, de places habilitades exclusivament per a persones que requereixen l’ús de cadira de rodes i seure en elles durant el transcurs de les representacions.

Aquestes localitats no ixen a la venda general ni es reserven, sinó que el seu ús s’estableix per ordre de demanda. En el cas de persones amb un grau de minusvalidesa reconegut per l’organisme competent, en el qual a més s’indique la concurrència de tercera persona, tant el titular com l’acompanyant podran beneficiar-se de les promocions establides per a aquest supòsit.

La compra d’entrades per a aquest tipus de localitats pot sol·licitar-se presencialment en les taquilles del teatre, o bé a través de la línia de venda 961 975 900.

Així mateix, el teatre, a través del seu personal d’atenció de sala, proporciona el servei d’acompanyament en cadira de rodes a les localitats esmentades, des de l’accés principal de l’edifici que dona a l’avinguda del Professor López Piñero i viceversa. Aquest servei caldrà sol·licitar-lo amb una setmana d’antelació per a poder fer les gestions oportunes.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts