Política de galetes - Les Arts

Política de galetes

  1. Ús de galletes

La pàgina web www.lesarts.com titularitat de PALAU DE LES ARTS REINA SOFÍA, FUNDACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA utilitza galletes.

Les galletes són fitxers que es descarreguen en el vostre ordinador quan accediu a determinades pàgines web. Les galletes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip. A més, milloren el seu procés de navegació, ja que permeten que la pàgina web oferisca a l’usuari informació que pot ser del seu interés en funció de l’ús que faça del seu contingut.

En el cas que no vulgueu rebre galletes, per favor, configureu el navegador d’Internet perquè les esborre del disc dur del vostre ordinador, les bloquege o us avise en cas que s’hagen instal·lat. Per a continuar sense canvis en la configuració de les galletes, simplement, continueu en la pàgina web.

  1. Consentiment

Les galletes que utilitzem no emmagatzemen cap dada personal, ni cap tipus d’informació que puga identificar-vos, llevat que vulgueu registrar-vos de manera voluntària amb la finalitat d’utilitzar els serveis que posem a la vostra disposició, o de rebre informació sobre promocions i continguts del vostre interés.

En navegar i continuar en la nostra web ens indiqueu que consentiu l’ús de les galletes que s’han esmentat abans, i en les condicions que hi ha en aquesta política de galletes. En el cas que no hi esteu d’acord, envieu un correu electrònic a lopd@www.lesarts.com

  1. Com bloquejar o eliminar les galletes instal·lades

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galletes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador. Podeu trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns, en els enllaços que s’inclouen a continuació:

Explorer

Chrome

Firefox

Safari

No obstant això, us informem de la possibilitat que la desactivació d’alguna galleta impedisca o dificulte la navegació o la prestació dels serveis que s’ofereixen en la pàgina web.

  1. Modificacions

La pàgina web www.lesarts.com titularitat de PALAU DELS ARTS REINA SOFÍA, FUNDACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA pot modificar aquesta política de galletes en funció de les exigències legals, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions que dicta l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, per aquesta raó, aconsellem als usuaris que la visiten periòdicament.

Quan es produïsquen canvis significatius en aquesta política de galletes, es comunicaran als usuaris, bé mitjançant la web o a través d’un correu electrònic als usuaris registrats.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts