PROCEDIMIENT CANVIS i DEVOLUCIONS - Les Arts, València

PROCEDIMIENT CANVIS i DEVOLUCIONS

En aquests moments difícils, el Palau de les Arts vol agrair el compromís de les seues abonades i abonats, un suport que ha sigut fonamental per a desenvolupar i consolidar un projecte artístic i cultural, que el pròxim mes d’octubre complirà ja 15 anys.

Però no és la primera vegada. El Palau de les Arts ha fet front anteriorment a situacions complicades que, gràcies a la vostra confiança i aposta per la nostra programació, han permés que l’activitat lírica no s’interrompa en aquestes catorze temporades d’òpera, sarsuela, concerts, recitals i dansa.

Per això, l’equip de Les Arts treballa actualment per a continuar oferint la més alta qualitat artística i, com en ocasions anteriors, el vostre compromís i suport és imprescindible per a seguir fent de Les Arts una referència ineludible per a tots els amants de la lírica.

Amb la vostra confiança, sou el nostre millor mecenes. Amb el vostre suport sou el nostre millor prescriptor. Moltes gràcies per seguir al nostre costat.

 Localitats d’espectacles suspesos o cancel·lats incloses dins de qualsevol dels Torns d’Abonament de la Temporada 19/20.

 Espectacles posposats i espectacles cancel·lats definitivament. L’import de les entrades dels espectacles posposats per a la Temporada 20/21, o d’espectacles cancel·lats definitivament, i que estiguen inclosos en cadascuna de les diferents combinacions de Torns d’Abonament, servirà com a acompte de l’import de la renovació del teu Abonament per a la pròxima Temporada 20/21.

Si per qualsevol circumstància no pogueres continuar formant part de nostra comunitat d’abonats de Torns de la Temporada 20/21, junt amb la tramitació de la teua baixa en la campanya corresponent tramitarem el reembossament de les teues localitats. 

  • Localitats fora del Torn d’Abonament de la Temporada 19/20, adquirides durant els períodes de compra preferent o període regular de venda.

Tant per als Espectacles suspesos com per als Espectacles cancel·lats, les entrades addicionals i extraordinàries adquirides fora de la composició del teu Torn d’Abonament seguiran la mateixa tramitació que les entrades adquirides en compra general.

Si l’Abonat ha fet ús de l’Avantatge d’Abonat per a canviar qualsevol dels espectacles inclosos en el seu abonament dels cicles Les Arts és Simfònic i/o Les Arts és Lied per un altre espectacle diferent de cada cicle respectiu, i el nou espectacle escollit està afectat per suspensió i/o cancel·lació, aquestes localitats es consideraran com a integrants del propi Torn d’Abonament. El mateix tractament tindran les entrades d’Il viaggio a Reims de qualsevol Torn d’Abonament que hagueren sol·licitat i tramitat canvi per a la sessió cancel·lada del 14 de març.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts