INSCRIPCIÓ CASTING - Les Arts, València

INSCRIPCIÓ CASTING

FIGURACIÓ REQUIEM

Es realitzarà una selecció de figuració per a la producció del Requiem que el Palau de les Arts prepararà durant els mesos d’agost, setembre i octubre de 2020.

Els candidats hauran d’emplenar el formulari que apareix a la pàgina web i enllaçar vídeos amb les accions sol·licitades, segons al paper al qual es presente. Envieu un arxiu zip amb el currículum, fotografies de cos sencer i els vídeos amb les accions sol·licitades via WeTransfer.

Dona anciana: Es necessita una figurant de 70 anys o més. Bona presència amb els cabells curts i blancs, preferiblement.

Accions a realitzar i enviar per vídeo:

Caminar des d’una paret cap a la càmera, pegar la volta i tornar.

Avançar de nou cap a la càmera i agenollar-se. Alçar-se, anar cap a la dreta i agafar una cosa del terra (papers, per exemple). Agafar l’objecte i anar cap a una cadira, seure i beure un got d’aigua.

Dona jove:  Es necessita una figurant entre 25 i 30 anys. Bona presència, bona capacitat de moviments escènics, bona preparació física. Complexió prima que done la impressió de fragilitat. Preferiblement rossa, o amb els cabells castanys clars.

Accions a realitzar i enviar per vídeo:

Improvisar alguns moviments al terra utilitzant una cullera.

Es valorarà a aquelles que puguen realitzar la coreografia que apareix en aquest enllaç:

 Xiqueta: Es necessita figurant entre 7 i 9 anys. Bona presència i concentració. Una de les accions implica la caracterització amb molt de maquillatge i que la unten amb colors i amb mel.

Accions a realitzar i enviar per vídeo:

Caminar des de la paret cap a la càmera i tornar. Repetir la mateixa acció dues vegades amb la intenció de voler comunicar-se.

Amb una tela o tovallola, obrir-la davant de la cara, tocar-la com si volguera olorar-la, després deixar-la caure a un costat, posar-la tota al terra, apretar-la amb les mans i els peus; per a finalitzar doblegar-la bé i eixir.

Home jove: Es necessita un figurant entre 30 i 35 anys. Entre 1’75 m i 1’80 m d’alçada. Bona presència i de gestos simples.

No cal vídeo.

3 homes ancians: Es necessiten 3 figurants al voltant de 70 anys. Sols tenen una escena en la foscor, on van totalment nus.

No cal vídeo.

Mare i bebè: Es necessita bebè nascut en febrer o març de 2020. El bebè haurà de poder quedar-se sol a l’escenari. La mare posarà al bebè en una posició fixa. És una escena molt curta.

Accions a realitzar i enviar per vídeo:

Veure al bebè manipulant un joguet al terra.

El període d’assaigs va des del 25 d’agost al 25 de setembre de 2020, dies concrets per determinar.

Les dates de les funció són: 27 i 30 de setembre, 2, 4, 6 i 8 d’octubre de 2020.

La selecció no es realitzarà presencialment. Únicament es valorarà el material aportat pels interessats.

Imprescindible permís laboral, disponibilitat completa i ser major d’edat.

La data límit per a presentar la sol·licitud serà el dia 21 de juliol i els resultats es publicaran el dia 24 de juliol.

Convocatòria finalitzada


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts