Abonaments- Nota important - Les Arts, València

Abonaments- Nota important

CESSIÓ DE L’ÚS DE LES ENTRADES DE L’ABONAMENT

Es recorda als abonats que la Titularitat dels Abonaments de Torns de Temporada de Les Arts és de caràcter personal, però l’ús de les entrades que componen l’abonament és transferible.

En aquest sentit, demanem que abans de cedir, puntual o habitualment, les seues entrades a un usuari distint, per favor, consideren si els seus destinataris convenen igualment en formar un grup de convivència habitual, ja que les butaques de tots els aforaments estan preassignades.

Amb això s’evitaran situacions incòmodes d’últim moment als usuaris finals de les entrades, ja que les opcions de reubicació d’espectadors no convivents en les actuals circumstàncies, i a escassos minuts d’iniciar-se una representació, és especialment complexa.

Per a facilitar que la cessió de l’ús de l’abonament es produïsca en les condicions més adequades, contacteu amb antelació suficient amb el nostre Servei d’Atenció a l’Abonat  en la línia 96 197 59 00 o a través del correu electrònic abonos@lesarts.com des d’on proposarem la millor opció possible.

RESTRICCIONS DE MOBILITAT

Si, en el moment de la celebració d’algun dels espectacles, el municipi on conste registrada la residència habitual del titular es trobara afectat per algun decret oficial que limite la seua mobilitat i li impedira assistir a la representació, Les Arts ofereix als usuaris afectats les següents opcions:

  • Cessió de l’ús de les entrades a una tercera persona. Cas de cedir l’ús de localitats contigües a espectadors que no formen un grup de convivència habitual, contacteu amb antelació suficient amb el nostre Servei d’Atenció en la línia a 96 197 59 00 o a través del següent Formulari de Contacte
  • *Realitzar un Donatiu a favor de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía per l’import de l’entrada que no s’utilitzarà, més la bonificació extra d’un descompte del 35% en la compra d’entrades per a un altre espectacle de la programació de la temporada en curs. Tots els avantatges de realitzar una Donació a Les Arts ACÍ
  • *Reemborsament de l’import de les entrades.

 

*Tant per a realitzar un Donatiu com per a tramitar un Reemborsament haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del Servei d’Atenció per a realitzar formalment la vostra sol·licitud amb una antelació mínima de 48 hores a la celebració de l’espectacle afectat. En cas contrari es considerarà que, de les entrades, n’ha gaudit una tercera persona.

Els Donatius i la corresponent certificació es referiran a l’exercici anual en què estiga programat l’espectacle, l’import de les entrades per al qual s’ha donat.

Els reemborsaments es tramitaran a través de la mateixa forma de pagament en què es van adquirir les entrades, tret de pagaments en efectiu i entrades contingudes en Torns d’Abonament de Temporada, que es realitzaran per transferència bancària en finalitzar cadascun dels blocs de programació.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts