Les Arts programa nou funcions familiars de la seua activitat per a bebés ‘Babies ONLY’ - Les Arts, València

Les Arts programa nou funcions familiars de la seua activitat per a bebés ‘Babies ONLY’

Les Arts és Educació

 

Les Arts programa nou funcions familiars de la seua activitat per a bebés ‘Babies ONLY’

 

  • El muntatge, que té com a propòsit l’estimulació sensorial de bebés de fins a 36 mesos, uneix dansa, música i teatre
  • Les actuacions tindran lloc els dies 2, 3 i 5 d’octubre

 

València (30.9.21). El Palau de les Arts ha programat nou funcions familiars de l’espectacle ‘Babies ONLY’, que té com a propòsit l’estimulació sensorial de bebés de fins a 36 mesos.

 

‘Babies ONLY’ és un projecte de ‘Les Arts és Educació’, que ha sigut coproduït amb l’Institut de Dansa Educocreativa i Social, especialitzat en projectes de promoció, formació, investigació i innovació en l’àmbit de la dansa en societat, i que presideix Alicia Herrero.

El muntatge, de 35 minuts de duració, uneix dansa, música i arts escèniques perquè el bebé experimente so, silenci o moviment i crear, així, un cúmul de sensacions que transporten la criatura i els seus acompanyants des de l’alba fins a la tranquil·litat de la nit.

En una de les sales d’assaig de les Arts, Alicia Herrero junt amb dues ballarines més desenvolupen la part coreogràfica, que constitueix l’eix vertebrador de l’activitat. Al mateix temps, la mezzosoprano Evgeniya Khomutova i el baríton valencià Eduardo Escartí, acompanyats pel pianista del Centre de Perfeccionament José Alberto Sancho, interpreten cançons del repertori infantil.

Les Arts consolida així aquesta proposta en la seua programació didàctica i familiar. Estrenada en 2018, ‘Babies ONLY’ completa l’abast de les diferents accions divulgatives i educatives del teatre valencià, que preveu activitats per a totes les edats, des de bebés fins al públic adult.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts