Dulce Pontes inaugura el cicle ‘Les Arts és Altres Músiques’  - Les Arts, València

Dulce Pontes inaugura el cicle ‘Les Arts és Altres Músiques’ 

Les Arts és Altres Músiques 

  • L’estrela portuguesa ret homenatge a alguns dels seus principals referents com Amália Rodrigues, Elis Regina i Ennio Morricone
  • L’essència del cabaret berlinés amb Ute Lemper i el ‘jazz’ contemporani de la mà d’una de les seues llegendes, Pat Metheny, completen les propostes

València (11.10.21). Dulce Pontes serà l’artista encarregada d’inaugurar el pròxim 23 d’octubre, a les 21.00 hores a l’Auditori, el cicle ‘Les Arts és Altres Músiques’, amb el qual el centre cultural obri els seus espais i la seua programació a nous públics i sonoritats de la mà de les principals estreles del moment.

La diva portuguesa, veu imprescindible de la música portuguesa i figura indiscutible de la música global, visita València amb la seua proposta artística més recent ‘Fascinação Tour’, que dedica a alguns dels seus principals referents musicals.

En aquest nou espectacle, la compositora i intèrpret de ‘Canção do Mar’ ret homenatge a tres dels artistes que més han influït en els seus 30 anys de reeixida carrera: Elis Regina, una de les grans icones de la música popular brasilera; la portuguesa Amália Rodrigues, reina del fado i ambaixadora universal d’aquest gènere; juntament amb el compositor italià Ennio Morricone, mestre, mentor i, sobretot, amic de l’artista.

En la seua actuació a les Arts, Dulce Pontes estarà acompanyada per tres instrumentistes de trajectòria internacional: el cubà Yelsy Heredia, considerat el millor contrabaix de la seua generació i col·laborador habitual de Chucho Valdés; Luis Guerreiro, reconegut com un dels guitarristes portuguesos de més prestigi; i el pianista, també cubà, Sergio Fernández.

Les entrades per al concert de Dulce Pontes aquest pròxim dissabte, 23 d’octubre, a les 21.00 hores, a l’Auditori tenen un preu que oscil·la entre 28 i 40 euros.

‘Les Arts és Altres Músiques’

El cicle ‘Les Arts és Altres Músiques’ continuarà al llarg de la temporada i oferirà el seu espai a gèneres i estils musicals poc presents fins hui en la programació.

La fascinant Ute Lemper recuperarà el 21 de novembre l’esperit del cabaret berlinés dels anys 20 i 30 acompanyada d’un grup instrumental, amb un repertori que, per primera vegada troba el seu espai a les Arts.

En l’apartat dedicat al ‘jazz’, l’Auditori de les Arts acollirà el 22 de juny la visita d’una llegenda viva com és el guitarrista nord-americà Pat Metheny, amb més de quaranta anys d’actuacions en viu, un incommensurable llegat discogràfic i vint premis Grammy a favor seu.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts