El Cor de la Generalitat Valenciana protagonitza la segona sessió de ‘Matins a Les Arts’ - Les Arts, València

El Cor de la Generalitat Valenciana protagonitza la segona sessió de ‘Matins a Les Arts’

  • Per cinc euros el públic pot gaudir d’una actuació ‘a cappella’ del Cor de la Generalitat i d’una exposició de vestuari d’òpera
  • El programa del concert recorre el repertori sacre d’alguns dels compositors més rellevants del passat segle XX

València (11.12.20). El Palau de les Arts obri les portes de la seua Sala Principal aquest diumenge, 13 de desembre, amb una nova sessió de ‘Matins a Les Arts’, que protagonitza el Cor de la Generalitat Valenciana (CGV) a les 12.00 hores.

Després de l’èxit de l’actuació de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, que va esgotar les localitats el passat mes de novembre, les Arts invita a descobrir la seua Sala Principal amb un concert del Cor de la Generalitat, agrupació de referència a Espanya i un dels pilars artístics sobre els quals s’assenta la programació lírica i simfònica del teatre.

Per tan sols 5 euros, el públic podrà gaudir d’un atractiu programa en què la formació que dirigeix Francesc Perales proposa un fascinant recorregut pel repertori sacre d’alguns dels compositors més brillants del segle XX davant de la imminència de l’arribada de les festes nadalenques.

La sessió matinal començarà amb ‘Es ist ein Reis entsprungen’ de l’alemany Alban Berg, a la qual seguiran ‘Quatre motets pour le temps de Noël’ del francés Francis Poulenc. El CGV tancarà la seua actuació, acompanyat al piano per Francisco Hervás, amb dues obres dels compositors britànics de més transcendència: ‘A Ceremony of Carols’, de Benjamin Britten i ‘Himnes corals del Rig Veda’, de Gustav Holst.

Com a complement, el públic podrà contemplar, al mateix vestíbul de la sala, una exposició amb indumentària i ‘attrezzo’ d’‘Amèlia al ballo’ i ‘The Telephone’, dues produccions de les Arts d’un altre dels grans noms del passat segle, Gian Carlo Menotti, amb direcció escènica de Jean-Louis Grinda i vestuari de José María Adame i Ana Armiñana.

Matins a Les Arts

‘Matins a Les Arts’ s’emmarca en l’apartat de la programació ‘Les Arts és per a tots’, que inclou activitats educatives o familiars, dedicades a tot tipus de gèneres musicals, en els diferents espais i sales del teatre.

Les propostes, de caràcter gratuït o amb un preu simbòlic, tenen com a objectiu l’obertura a nous públics que encara no han tingut l’ocasió d’assistir a un espectacle a l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava.

Les Arts celebrarà noves edicions de ‘Matins a Les Arts’ a càrrec dels principals actius artístics del teatre. D’aquesta manera, els artistes del Centre de Perfeccionament protagonitzaran els recitals del 7 de febrer i del 28 de març, mentre que l’Orquestra de la Comunitat Valenciana oferirà dues sessions de música de cambra, el 25 d’abril i el 6 de juny.

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts