Joyce DiDonato debuta a les Arts acompanyada de l’orquestra Il pomo d’oro - Les Arts, València

Joyce DiDonato debuta a les Arts acompanyada de l’orquestra Il pomo d’oro

  • La carismàtica mezzosoprano ofereix les seues ‘Favourite things’, una selecció d’àries dels seus compositors barrocs i clàssics predilectes
  • Francesco Corti dirigeix Il pomo d’oro, una de les formacions de més prestigi per la seua recuperació d’obres mestres des del Barroc al període belcantista

València (10.12.20). El Palau de les Arts rep aquest diumenge, 13 de desembre, la mezzosoprano Joyce DiDonato que farà el seu debut a les Arts amb una selecció d’àries dels seus compositors barrocs i clàssics favorits, acompanyada de l’orquestra Il pomo d’oro.

La carismàtica artista inaugura el cicle ‘Les Arts és Grans Veus’, una nova proposta de la programació de les Arts que reunirà les figures més emblemàtiques de la lírica del nostre temps en un recorregut per les músiques i compositors que van marcar les seues carreres.

“Possiblement, l’artista més dinàmica de la seua generació”, segons ‘The New Yorker’, “Autèntic or de 24 quirats”, segons ‘The Times’, Joyce DiDonato és una de les personalitats més fascinants i irresistibles del panorama operístic.

Guardonada amb múltiples Grammys per la seua discografia, mereixedora del Premi Olivier britànic pels seus ‘destacats èxits en l’òpera’ o del nord-americà Premi Richard Tucker, la mezzosoprano de Kansas és requerida pels principals teatres i auditoris de tot el món tant per les seues interpretacions de Händel i Mozart com per les seues incursions en el repertori belcantista.

Per a la seua primera actuació a les Arts, la diva nord-americana estarà acompanyada per Il pomo d’oro, un dels ‘ensembles’ de més prestigi pel seu paper en la recuperació d’obres mestres des del Barroc i el Classicisme fins al període belcantista.

Sota la batuta de Francesco Corti, Joyce DiDonato oferirà algunes de les seues àries i cançons predilectes, amb pàgines de Monteverdi, Gluck, Händel, Hasse i Rameau, entre altres.

Fundat en 2012, Il pomo d’oro és un dels habituals companys de viatge de DiDonato en diversos projectes, entre aquests l’àlbum d’àries barroques titulat ‘In War and Peace’ que va ser guardonat amb l’Echo Klassik en 2017.

Les Arts recorda que els preus per al concert de Joyce DiDonato a la Sala Principal, aquest diumenge a les 18.00 hores, oscil·len entre 10 i 60 euros.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts