Les Arts rep la soprano Ainhoa Arteta, acompanyada pel pianista Malcolm Martineau, en la segona sessió del seu cicle dedicat al ‘lied’ - Les Arts, València

Les Arts rep la soprano Ainhoa Arteta, acompanyada pel pianista Malcolm Martineau, en la segona sessió del seu cicle dedicat al ‘lied’

  • La soprano guipuscoana debuta a la Sala Principal de les Arts amb obres de Beethoven, Brahms, Debussy, Falla, Listz i Turina
  • Les Arts recorda que els preus de les localitats per als recitals de ‘Les Arts és Lied’ oscil·len entre 20 i 40 euros

València (27.11.20) La soprano Ainhoa Arteta, una de les artistes espanyoles amb més èxit i apreciades en el panorama líric actual, protagonitzarà la segona sessió del cicle ‘Les Arts és Lied’ aquest diumenge, 29 de novembre a les 18.00 hores, a la Sala Principal de les Arts.

La cèlebre cantant oferirà el seu esperat debut a la Sala Principal del teatre, que es va haver d’ajornar el passat mes de març per la crisi del coronavirus.

Per a aquesta ocasió, Ainhoa Arteta i el pianista Malcom Martineau presenten un atractiu programa amb peces de Ludwig van Beethoven (‘Sechs Geistliche lieder, op. 48’), Claude Debussy (‘Clair de Lune’ de la ‘Suite bergamasque’), Franz Liszt, (‘Tre soneti di Petrarca’) Johannes Brahms (‘Intermezzo en MI major, Op. 116, núm. 4’), Manuel de Falla (‘Siete canciones populares españolas’) i de Joaquín Turina (‘Poema en forma de canciones’).

Aclamada pel públic i la crítica, Ainhoa Arteta ha actuat entre altres teatres al Metropolitan Opera de Nova York, a l’Òpera de Washington, la Deutsche Oper de Berlín, el Teatre San Carlo de Nàpols i l’Arena de Verona. Destaca pel seu ampli repertori, que inclou els papers més rellevants per a soprano de Verdi, Puccini i el verisme entre altres.

Ainhoa Arteta tornarà a València el pròxim mes de gener per a fer el seu debut operístic a les Arts amb el paper de Mrs. Alice Ford en ‘Falstaff’, de Verdi, sota la direcció de James Gaffigan.

Malcolm Martineau serà l’encarregat d’acompanyar Ainhoa Arteta en l’escenari aquest diumenge. Nascut a Edimburg, és un dels principals pianistes de la seua generació, i ha treballat amb grans cantants internacionals com Thomas Allen, Karita Mattila, Ann Murray, Angela Gheorghiu, Christopher Maltman i Michael Schade, entre altres.

‘Les Arts és Lied’

Després de l’èxit de la passada temporada, la segona edició de ‘Les Arts és Lied’ tornarà a reunir alguns dels més destacats intèrprets del panorama líric internacional a la Sala Principal de les Arts.

Després de les esperades visites de Lise Davidsen i Ainhoa Arteta, aquest cicle dedicat a aquesta forma musical que uneix veu, poesia i piano continuarà amb els recitals d’Anita Rachveslishvili (17 de gener), Christian Gerhaher (12 de febrer), Sonia Yoncheva (25 d’abril) i René Pape (16 de maig).

Les Arts recorda que els preus de les entrades per als recitals del cicle ‘Les Arts és Lied’ oscil·len entre 20 i 40 euros.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts