El cant pur de Duquende protagonitza la segona sessió del cicle ‘Les Arts és Flamenco’ - Les Arts, València

El cant pur de Duquende protagonitza la segona sessió del cicle ‘Les Arts és Flamenco’

  • Descobert per Camarón de La Isla quan només tenia huit anys, el ‘cantaor’ de Sabadell és una de les figures més respectades del gènere
  • El segon cicle que les Arts dedica al flamenc reuneix figures com La Macanita, Argentina i Niño de Elche

València (25.11.20). El cant pur de Juan Cortés, ‘Duquende’, és el protagonista de la segona sessió del cicle ‘Les Arts és Flamenco’, que té lloc aquest dissabte, 28 de novembre, al Teatre Martín i Soler, a les 21.00 hores.

Després de la visita d’una les figures més mediàtiques del gènere com José Mercé, les Arts continua amb la seua aposta per mostrar al públic les diferents perspectives i vessants del cant flamenc al llarg de la Temporada 2020-2021.

Descobert per Camarón de La Isla quan tenia només huit anys i hereu de la tradició del mític geni del flamenc, Duquende és una de les figures més respectades del cant, amb una dilatada carrera en solitari i una marcada personalitat.

Com a artista, el ‘cantaor’ de Sabadell reivindica la puresa del flamenc sense fonamentalismes, considera que no fan falta fusions per a ser un ‘cantaor’ modern i per això afirma que “com més pur és el cant més modern és”.

En la seua primera actuació a les Arts, Duquende estarà acompanyat a la guitarra per un dels tocadors més inspirats de la nova generació, Diego del Morao.

Les Arts recorda que les localitats per al concert de Duquende tenen un preu únic de 30 euros. Per a més informació, els interessats poden consultar la web del teatre ‘www.lesarts.com’.

Les Arts és Flamenco

La segona edició del cicle ‘Les Arts és Flamenco’ presenta a València cinc personalitats del cant flamenc de diferent trajectòria artística per a permetre als amants del gènere gaudir de la diversitat d’un dels senyals d’identitat més importants de la cultura espanyola.

Després de les actuacions de José Mercé i Duquende, tancaran el cicle tres dels noms de més projecció en l’actualitat: La Macanita (26 de març), Argentina (23 d’abril) i Niño de Elche (7 de maig).

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts