PALAU DE LES ARTS REINA SOFÍA, UN ESPAI PER A TOTS ELS PÚBLICS *

Beneficiaris:

 • Jóvens titulars del Carnet Jove de la Generalitat Valenciana i titulars del Carnet Jove de qualsevol Comunitat Autònoma, o d’un dels 45 països integrants de l’EYCA.
 • Els titulars del Carnet Jove es beneficien també d’un 10% de descompte en qualsevol tipus de compra de localitats. Descompte no acumulable amb altres promocions.
 • Estudiants titulars del Carnet Internacional d’Estudiant, ISIC.
 • Jubilats majors de 65 anys i pensionistes posseïdors de la Targeta Cultural de la Generalitat Valenciana.
 • Persones en situació de desocupació.
 • Famílies nombroses i monoparentals posseïdores del corresponent títol acreditatiu.
 • Persones amb diversitat funcional que acrediten grau de discapacitat reconeguda superior al 33%. En cas de persones amb mobilitat reduïda contacte amb el Servici d’Atenció 902 202 383

Promoció:

 • En compres anticipades d’entrades per a qualsevol dia de funció, efectuades fins al dia anterior a la representació.

– 35% ** de descompte en zones, 4 i 5 de la Sala Principal, zones 2 i 3 de l’Auditori, i zona única del Teatre Martín i Soler i Aula Magistral, per a funcions programades de dilluns a diumenge. Descompte no actiu per a esdeveniments de la programació de Temporada associats a tarifes especials, ni per a esdeveniments de la programació de Pretemporada.

 • En compres el mateix dia de representació.

Funcions programades de dilluns a dijous:
– 50% ** de descompte en totes les zones de la Sala Principal i Auditori, i zona única del Teatre Martín i Soler i Aula Magistral. Descompte no actiu per a esdeveniments de la programació de Temporada associats a tarifes especials, ni per a esdeveniments de la programació de Pretemporada.

Funcions programades en divendres, dissabte, diumenge i festiu:
– Descompte general Last-Minute segons termes i condicions per a aquesta promoció.

DESCOMPTE GENERAL LAST-MINUTE

 • 50% ** de descompte sobre el preu de les localitats d’esdeveniments de la programació general de Temporada en la Sala Principal i Auditori, en compres efectuades 2 hores abans de l’inici de la funció el mateix dia de representació, de dilluns a divendres, i 1 hora abans dissabtes, diumenges i festius.
 • 35% ** de descompte sobre el preu de les localitats d’esdeveniments de la programació general de Temporada en el Teatre Martín i Soler i Aula Magistral, en compres efectuades 2 hores abans de l’inici de la funció el mateix dia de representació, de dilluns a divendres, i 1 hora abans dissabtes, diumenges i festius.
 • 35% de descompte sobre el preu de les localitats en les zones 1, 2 i 3 de la Sala Principal en esdeveniments de la programació general de Temporada amb tarifes especials i en esdeveniments de la programació de Pretemporada en compres efectuades 2 hores abans de l’inici de la funció el mateix dia de representació, de dilluns a divendres, i 1 hora abans dissabtes, diumenges i festius.

** Excepte espectacles programats amb tarifes especials, o tarifes  promocionals (preu  ≤15,00€) i zona 6 de la Sala Principal.

Dies LES ARTS PER A TOTS *

 • Calendari assenyalat de dies de venda extraordinària, en què els integrants dels col·lectius beneficiaris del programa Un espai per a tots els públics podran adquirir entrades de l’espectacle en promoció, per a qualsevol dels dies de funció de dilluns a diumenge, i en totes les zones de l’aforament on tinga lloc la representació **, amb un 50% de descompte.
  Màxim de 2 localitats per a un mateix i únic dia de representació.

GRUPS ***

Programa promocional per a Grups d’associacions i entitats culturals, acadèmiques i socials sense ànim de lucre, degudament inscrites en els corresponents Registres d’Associacions de les Comunitats Autònomes o Registres Municipals d’Entitats Ciutadanes. Per a la compra de localitats tramitades per grups d’espectadors particulars, o grups de caràcter professional i privat, consulteu altres ofertes en el 902 202 383.

Compres de grups en el 902 202 383 i en grups@lesarts.com

* Programa promocional subjecte a la disponibilitat dels aforaments, i condicionat a l’acreditació personal del titular de la compra en les Taquilles del Palau de les Arts.
Cada Titular beneficiari de la promoció podrà adquirir en compra anticipada un màxim d’1 entrada per dia de representació, excepte en els dies de venda assenyalats com LES ARTS PER A TOTS, en què el límit de compra serà de 2 localitats per a un únic dia de representació.

En el cas que les localitats amb promoció no siguen utilitzades pels seus legítims beneficiaris, la Fundació podrà denegar l’accés i anul·lar la resta de localitats amb promoció. Els descomptes habilitats no són acumulables.

** Excepte espectacles programats amb tarifes especials, o tarifes  promocionals (preu  ≤15,00€) i zona 6 de la Sala Principal.

*** Compres conjuntes a nom d’un sol titular i amb una única forma de pagament, tramitades amb sol·licitud prèvia a través dels contactes i canals habilitats.