Les Arts obri les seues terrasses per a gaudir dels castells de Falles des de les seues impressionants vistes - Les Arts

Les Arts obri les seues terrasses per a gaudir dels castells de Falles des de les seues impressionants vistes

Castells a Les Arts

  • Les Arts proposa una experiència única per a les nits del 17 i 18 de març, amb música, gastronomia, DJ i servei de barra fins a les 2.00 de la matinada
  • L’entrada inclou, per un preu únic de 95 euros, accés a l’edifici des de les 22.00 h, sopar còctel i barra lliure fins a mitjanit

València (04.03.23). Les Arts obri les seues portes les nits del 17 i 18 de març per a gaudir, des de les seues terrasses i espais, de les impressionants vistes dels castells de Falles.

El centre d’arts proposa una vetlada única per a contemplar els espectacles pirotècnics amb música, exquisida gastronomia i servei de restauració a càrrec de Gourmet Catering & Espacios, des d’un emplaçament privilegiat amb visibilitat directa a la nova zona de disparada dels focs artificials.

Amb el nom ‘Castells a Les Arts’, s’ofereix un complet pla que, per 95 euros, inclou l’accés a l’edifici des de les 22.00 h, barra lliure fins a la mitjanit i un variat sopar còctel, tot això acompanyat de música ambient i, posteriorment, una sessió DJ per a acabar la nit, que s’estendrà fins a les 2.00 h de la matinada.

A l’efecte, s’habilitaran dos punts de referència a l’edifici de Calatrava per a garantir la comoditat i el servei al públic assistent: la balconada de l’entrada principal i el vestíbul principal, junt amb la terrassa de la planta huitena i el restaurant Los Toros.

Les entrades per a ‘Castells a Les Arts’ poden adquirir-se en la pàgina web www.lesarts.com. Les Arts informa que una vegada finalitzat el servei de barra lliure (0.00 h), l’abonament de les consumicions addicionals serà a càrrec de la persona interessada. Les condicions generals de l’esdeveniment es poden consultar en el web de Les Arts.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts