Les Arts oferirà un ‘streaming’ de ‘Don Giovanni’ per a més de 20 ajuntaments i societats musicals de la Comunitat Valenciana - Les Arts, València

Les Arts oferirà un ‘streaming’ de ‘Don Giovanni’ per a més de 20 ajuntaments i societats musicals de la Comunitat Valenciana

 

  • ‘Don Giovanni’, una de les obres més icòniques de Mozart, ha penjat el cartell de ‘no hi ha localitats’ per a totes les seues representacions

 

  • Aquesta activitat clausura la ‘Marató Mozart’, que ha inclòs òpera, recitals, concerts i col·loquis al voltant del cèlebre compositor

 

 

València (10.03.23). Les Arts oferirà en ‘streaming’ l’última funció de ‘Don Giovanni’, el pròxim 12 de març a les 18.30 hores, per a més de 20 ajuntaments i societats musicals de la Comunitat Valenciana.

 

La retransmissió de ‘Don Giovanni’ serà l’última de les activitats de la ‘Marató Mozart’, que des del passat dia 27 de febrer ha oferit un complet calendari de propostes al voltant de la figura del geni de Salzburg amb concerts, recitals, òpera, col·loquis, tallers i activitats educatives a les tres províncies de la Comunitat Valenciana. La iniciativa es desenvolupa en col·laboració amb Turisme de la Comunitat Valenciana.

 

Les Arts continua un any més amb la seua aposta per l’‘streaming’ i les noves tecnologies com a eines d’obertura i territorialització de la seua oferta artística després de la bona acollida d’aquesta iniciativa en anteriors edicions. Segons Jesús Iglesias Noriega, director artístic del teatre, “és imprescindible que una institució autonòmica com Les Arts desenvolupe accions per a arribar a qualsevol racó del territori valencià”.

 

Riccardo Minasi dirigeix musicalment ‘Don Giovanni,’ de Mozart, que es representa a València en l’emblemàtica producció de Damiano Michieletto, que ja va tindre una excel·lent acollida del públic i de la premsa especialitzada en la seua estrena a La Fenice de Venècia.

 

 

Les Arts reuneix un repartiment de joves però reputats intèrprets, amb Davide Luciano en el paper protagonista, junt amb Ruth Iniesta, Riccardo Fassi, Elsa Dreisig, Giovanni Sala, Gianluca Buratto, Jacquelyn Stucker i Adolfo Corrado.

 

Ajuntaments i societats musicals

En total, 22 ajuntaments i societats musicals rebran el senyal de l’‘streaming’ de ‘Don Giovanni’ aquest diumenge, 12 de març. A més dels consistoris de Bocairent, Gandia, Museros, Requena, Sueca i Xirivella, hi participaran també les societats musicals de les localitats següents: Albal, Alboraia, Albuixech, Alcublas, Atzeneta d’Albaida, Beneixama, Benifairó de la Valldigna, Benimodo, Catadau, Fuenterrobles, Manises, Rocafort, Sot de Ferrer i la Vilavella, a més dels barris de Tres Forques i Natzaret a la ciutat de València.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts