Pedro ‘El Granaíno’ descobreix en Les Arts la seua essència més profunda amb l’espectacle ‘Granaíno Jondo’ - Les Arts, València

Pedro ‘El Granaíno’ descobreix en Les Arts la seua essència més profunda amb l’espectacle ‘Granaíno Jondo’

‘Les Arts és Flamenc’

  • Al toc de ‘Patrocinio Hijo’, porta l’aroma de Camarón o Tomás Pavón en aquest recital en el qual mostra el camí que el va fer ser ‘cantaor’
  • ‘El Granaíno’ inaugura el cicle d’actuacions de ‘Les Arts és Flamenc’ en el Teatre Martín i Soler, que té un preu únic de 30 euros

 

València (23.11.2022). Pedro Heredia Reyes, ‘El Granaíno’, un dels ‘cantaors’ més premiats del flamenc actual, descobreix en Les Arts la seua essència més profunda amb l’espectacle ‘Granaíno Jondo’ el pròxim 10 de desembre en el Teatre Martín i Soler (20.00 h).

 

‘El Granaíno’ estarà acompanyat pel seu guitarrista de capçalera, el cordovés Antonio Luque Espejo, ‘Patrocinio Hijo’, amb qui forma un tàndem de referència entre els amants del gènere per la seua capacitat de compenetració, que confereix al cant i toc una dimensió excepcional en cada una de les seues actuacions.

 

Estrenat en 2020, ‘Granaíno Jondo’ és un recital de tall clàssic, amb l’aroma de Camarón de la Isla o Tomás Pavón, en el qual l’intèrpret nassarita mostra el camí que el va fer ser i sentir-se ‘cantaor’, les vivències que ha experimentat i, sobretot, la seua evolució en el temps.

 

La ‘jondura’ i el ‘quejío’ de la seua gola es fonen en una actuació única, en la qual Pedro ‘El Granaíno’ és capaç d’arribar a la part més profunda dels sentits de l’espectador, al qual enlluerna, cant a cant, amb la seua excepcional paleta de colors i el seu innat sentit del compàs.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts