Melody Gardot | Les Arts, València

Melody Gardot, la reina del ‘jazz’ modern, actua a les Arts

  • El dissabte 26 de novembre, les Arts acollirà la diva del ‘jazz’ en un concert en el qual interpretarà una selecció de les seues millors cançons
  • Gardot estarà acompanyada pel pianista brasiler Philippe Powell, amb qui ha treballat en el seu últim àlbum ‘Entre eux deux’(2022)

Les Arts rebrà en concert, el dissabte 26 de novembre, Melody Gardot, considerada per la crítica musical com la ‘reina del ‘jazz’ actual’. La cantant i compositora originària de Nova Jersey interpretarà una selecció de les seues millors cançons a l’Auditori a les 20.00 h.

La cantant estatunidenca estarà acompanyada pel pianista brasiler Philippe Powell, amb qui la diva del ‘jazz’ ha compost el primer àlbum col·laboratiu de la seua carrera, ‘Entre eux deux’, publicat el passat 20 de maig. També els acompanyaran el baixista Christopher Thomas i Jorge Bezzerra a la percussió en aquesta vetlada de les Arts dedicada al ‘jazz’.

Després de la seua aparença de diva i sota les seues eternes ulleres de sol, siga de dia o de nit, s’amaga tota una història de superació. Gardot, que havia començat a cantar versions de cançons en xicotets locals a l’edat de 16 anys, es va veure obligada a posar fre a la seua carrera a conseqüència d’un accident de trànsit que la va deixar amb lesions cerebrals i pèrdua de memòria.

La teràpia musical, de la qual s’ha convertit en una ambaixadora, va ser clau per a la seua recuperació, i, gràcies a això, va poder recobrar l’habilitat de cantar, un fet que va impulsar-la a perseguir el seu somni i a escriure la seua pròpia música.

La mescla de diferents gèneres musicals forma part de l’ADN de Gardot. Aquesta fusió ha marcat la seua trajectòria professional des del seu primer àlbum, ‘Worrisome Heart’, en 2008, fins hui. En els seus discos s’aprecien clarament les influències del ‘rhythm and blues’, el ‘funk’, el ‘soul’ o fins i tot ritmes llatins com la ‘bossa nova’.

Les entrades per a gaudir en directe del ‘jazz’ de Melody Gardot, acompanyada pel pianista Philippe Powell, ja estan disponibles en la pàgina web de les Arts <www.lesarts.com>, amb un rang de preus de 34 a 50 euros.

‘Les Arts és Altres músiques’

El Palau de les Arts obri els seus espais i la seua programació a públics nous amb el cicle ‘Les Arts és Altres músiques’, en el qual conflueixen diferents gèneres musicals com el ‘jazz’, el fado o el pop contemporani, de la mà de les principals estreles del moment.

El pròxim artista que participarà en el cicle és el nominat als Grammy Rufus Wainwright, que, en la seua gira mundial amb ‘Unfollow the rules’, recala a València el pròxim 19 d’abril amb un repertori de cançons d’estil pop clàssic.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts