La coproducció de Les Arts de ‘L’incoronazione di Poppea’, nominada a millor muntatge d’òpera de l’any - Les Arts, València

La coproducció de Les Arts de ‘L’incoronazione di Poppea’, nominada a millor muntatge d’òpera de l’any

  • Ted Huffman signa aquest títol, programat per a maig de 2023, que va ser la sensació del Festival de Aix-en-Provence aquest estiu
  • Entre els nominats, nombrosos artistes que han col·laborat amb Les Arts, com Carlo Rizzi, Daniele Rustioni, Pretty Yende o Federica Lombardi

 

València (22.10.22). La coproducció que Les Arts ha fet de ‘L’incoronazione di Poppea’ amb el Festival de Aix-en-Provence i l’Opèra de Rennes ha sigut nominada a millor nova producció d’òpera de 2022 en els International Opera Awards.

 

L’estatunidenc Ted Huffman, que ja va rebre excel·lents crítiques per ‘Les mamelles de Tirésias’ en la seua presentació a València, signa la posada en escena de ‘L’incoronazione di Poppea’.

 

La proposta de Huffman va ser la sensació d’aquest passat estiu en la seua estrena dins de la sempre exquisida programació del Festival de Aix-en-Provence. Públic i premsa especialitzada van quedar captivats pel dinamisme i frescor de la producció, que el públic de Les Arts podrà veure el pròxim mes de maig en el Teatre Martín i Soler.

 

Amb direcció musical del respectat especialista Leonardo García Alarcón, els cantants del Centre de Perfeccionament en el repartiment i Cappella Mediterranea en el fossat, Les Arts estrenarà l’11 de maig de 2023 la primera incursió en el repertori de Monteverdi, en la que serà una de les grans apostes artístiques de la temporada 2022-2023.

 

Junt amb ‘L’incoronazione di Poppea’, els International Opera Awards 2022 han nominat també nombrosos artistes que han col·laborat amb Les Arts en els últims anys: els directors d’orquestra Carlo Rizzi i Daniele Rustioni, les sopranos Pretty Yende, Federica Lombardi, que hi tornarà al desembre per a ‘La Bohème’, i Lisette Oropesa, o el tenor Benjamin Bernheim.

 

Entre els candidats també figuren professionals que visitaran enguany València, com Lizzie Clachan, escenògrafa i figurinista de ‘Jenůfa’, o Paolo Fantin, autor de l’escenografia de ‘Don Giovanni’.

 

Els International Opera Awards s’entregaran el pròxim 28 de novembre en el Teatro Real de Madrid.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts