Els professors de l’OCV protagonitzen l’inici del cicle ‘Matins a les Arts’ - Les Arts, València

Els professors de l’OCV protagonitzen l’inici del cicle ‘Matins a les Arts’

‘Les Arts és per a Tots’

 

  • El públic podrà gaudir d’un concert a la Sala Principal diumenge que ve 23 d’octubre per 5 euros
  • La OCV en formació cambrística de cordes interpretarà diferents peces de Debussy, Spohr, Mendelssohn-Bartholdy, Rodrigo i Bartók

València (20.10.2022). Les Arts inicia el cicle ‘Matins a les Arts’ d’aquesta temporada 2022-2023 diumenge que ve, 23 d’octubre, a les 12.00 h amb un concert a càrrec de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. La Sala Principal obri les seues portes al públic amb aquesta activitat que permet a la ciutadania gaudir d’una experiència única en el teatre des del seu espai més emblemàtic.

En aquesta matiné musical, l’OCV, en formació cambrística de cordes, interpreta un programa divers que inclou peces de grans compositors com Claude Debussy (‘Prélude à l’après-midi d’un faune’ amb arranjament de Paolo Fradiani), Louis Spohr (‘Nonet, op. 31’), Felix Mendelssohn-Bartholdy (‘Simfonia per a corda núm. 10 en si menor’), Béla Bartók (‘Danses folklòriques romaneses’) i el valencià Joaquín Rodrigo (‘Dos miniaturas andaluzas. Preludio y danza’).

El cicle ‘Matins a les Arts’ inclou una programació variada a un preu únic de 5 euros, que compta, com a intèrprets, amb els diferents actius artístics de Les Arts: l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, el Cor de la Generalitat Valenciana i els cantants del Centre de Perfeccionament.

Les pròximes sessions de ‘Matins a les Arts’ són: el 18 de desembre, amb un recital per part dels cantants del Centre de Perfeccionament; el 5 de febrer, amb un concert de cambra de l’OCV; el 5 de març, a càrrec dels artistes del Centre; el 2 d’abril, amb el Cor de la Generalitat Valenciana, i, finalment, el 7 de maig, amb un concert interpretat pels professors de l’OCV. Les Arts recorda que totes les funcions d’aquesta activitat en la temporada 2022-2023 tindran lloc en diumenge a les 12.00 h.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts