El prestigiós baríton Andrè Schuen ajorna el seu debut en el cicle ‘Les Arts és Lied’ - Les Arts

El prestigiós baríton Andrè Schuen ajorna el seu debut en el cicle ‘Les Arts és Lied’

  • Les Arts informarà en els pròxims dies de la nova data dins de la temporada actual
  • Es posposen també les actuacions de Schuen i l’OCV programades a Castelló de la Plana i el Palau de la Música Catalana

 

València (14.10.2022). El baríton tirolés Andrè Schuen ajorna el seu debut dins del cicle ‘Les Arts és Lied’, que estava previst per a demà dissabte, 15 d’octubre, en la Sala Principal. El prestigiós intèrpret ha hagut de posposar l’actuació per raons de salut, motiu pel qual també se suspenen els concerts programats en el Palau de la Música Catalana (17 d’octubre) i l’Auditori de Castelló (18 d’octubre).

 

La direcció de Les Arts treballa en aquests moments amb Andrè Schuen per a trobar una nova data, dins d’aquesta temporada, que permeta concretar l’esperada actuació de l’artista, considerat com una de les grans estreles del ‘lied’ en l’actualitat.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts