Zubin Mehta dirigeix la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks en un concert extraordinari a les Arts - Les Arts

Zubin Mehta dirigeix la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks en un concert extraordinari a les Arts

Les Arts

 Zubin Mehta dirigeix la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks en un concert extraordinari a les Arts

  • El programa inclou la ‘Simfonia núm. 3’ de Franz Schubert i la llegendària ‘Cinquena’ de Gustav Mahler
  • El respectat mestre hindú es retroba amb el públic de les Arts el pròxim 25 de novembre, huit anys després de la seua última actuació

València (20.06.22). Zubin Mehta dirigirà la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks (Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera) el pròxim 25 de novembre, a les 19.30 h, en un concert extraordinari a l’Auditori del Palau de les Arts.

El respectat mestre de Bombai presenta la prestigiosa formació alemanya amb un programa que inclou la ‘Simfonia núm. 3 en Re major’ de Franz Schubert i la llegendària ‘Cinquena simfonia’ de Gustav Mahler, obra inèdita en el repertori simfònic de l’Auditori.

Aquesta actuació, que les Arts programa en col·laboració amb Ibermúsica i Tritó SL, suposa el retrobament de Mehta amb el públic valencià huit anys després de la seua última actuació. Figura imprescindible en la història del teatre, el director hindú ha sigut un dels principals artífexs de la consolidació de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i també responsable d’alguns dels seus majors èxits artístics durant la seua etapa com a president del Festival del Mediterrani.

La Symphonierochester des Bayerischen Rundfunks és considerada com un dels millors conjunts simfònics del món gràcies als seus directors i a la flexibilitat i sòlid nivell artístic de cadascun dels seus músics. La seua visita marca la tornada de les grans formacions internacionals a València després dels anys de pandèmia.

Fundada en 1949 per Eugen Jochum, entre els seus titulars figuren Rafael Kubelík, Colin Davis, Lorin Maazel i Mariss Jansons, a més d’haver treballat amb noms llegendaris com ara Leonard Bernstein, Clemens Krauss, Erich Kleiber, Carlos Kleiber, Charles Munch, Ferenc Fricsay, Otto Klemperer, Karl Böhm, Günter Wand, Georg Solti, Carlo Maria Giulini, Kurt Sanderling i Wolfgang Sawallisch.

En l’actualitat Sir Simon Rattle dirigeix la formació, que manté la seua col·laboració amb els més reputats directors del moment, com Riccardo Muti, Esa-Pekka Salonen, Franz Welser-Möst, Daniel Harding i el mateix Zubin Mehta.

Entrades

Les Arts informa que aquest concert extraordinari està fora d’abonament. No obstant això, s’establirà a partir de hui, dilluns 20 de juny a les 17.00 h, un període de venda preferent destinat a abonats i membres del cercle del mecenatge de les Arts. A més de les entrades per a aquest espectacle, es podran adquirir també les localitats per al concert de Cecilia Bartoli i el recital de Juan Diego Flórez.

La venda general d’entrades per al concert de Zubin Mehta amb la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks s’activarà junt amb la resta de propostes de les Arts el pròxim 11 de juliol, a partir de les 18.00 h, en el web del teatre, i el dia 12 a través de la resta de canals de compra.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts