Més de 1.200 joves, menors de 29 anys, ovacionen la preestrena de ‘Wozzeck’ a Les Arts - Les Arts

Més de 1.200 joves, menors de 29 anys, ovacionen la preestrena de ‘Wozzeck’ a Les Arts

‘Les Arts és Òpera’ 

Més de 1.200 joves, menors de 29 anys, ovacionen la preestrena de ‘Wozzeck’ a Les Arts 

 

  • Després de la representació, la Passarel·la s’ha convertit en una gran pista de ball amb una sessió de DJ Sansixto
  • La preestrena de ‘Wozzeck’ bat el rècord d’aforament aquesta temporada, ja que supera en percentatge títols com el ‘Rèquiem’ de Castellucci o ‘Ariodante’, de Händel

València (24.05.22). Més de 1.200 joves, menors de 29 anys, impactats per la força musical i dramàtica de l’obra, van ovacionar en peus la preestrena de l’òpera ‘Wozzeck’, títol inèdit en la història de l’òpera de València amb el qual es clausura la temporada lírica de Les Arts.

Amb motiu de la representació per primera vegada d’aquesta obra a la capital del Túria, Les Arts va organitzar un esdeveniment per als més joves que, a més de la representació, va incloure una vetlada amb DJ a l’aire lliure.

Després de la funció de ‘Wozzeck’, d’una hora i quaranta minuts de duració, la Passarel·la Principal es va convertir des de les 21.00 h en una avantguardista pista de ball amb il·luminació i ambientació a càrrec de l’equip tècnic de Les Arts per a acompanyar la sessió del valencià DJ Sansixto i la seua fusió de ‘tech house’ amb la música d’Alban Berg.

Els 1.239 assistents a la preestrena van gaudir d’aquesta experiència, amb la qual Les Arts aposta per formats i propostes amb què acostar la seua activitat a nous públics.

Amb ‘Wozzeck’, Les Arts tanca el cicle de ‘Preestrena fins a 28’ de la temporada 2021-2022, que per només deu euros permet als espectadors de fins a 28 anys gaudir de l’òpera a la Sala Principal. ‘Wozzeck’, a més, s’erigeix com el títol amb més assistents i percentatge d’ocupació (91 %), per damunt de títols com el ‘Rèquiem’ escenificat de Castellucci o ‘Ariodante’.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts