El contratenor Jakub Józef Orliński clausura el cicle ‘Les Arts és Lied’ - Les Arts

El contratenor Jakub Józef Orliński clausura el cicle ‘Les Arts és Lied’

  • El jove cantant polonés s’ha situat en molt poc de temps entre les grans estreles de lírica actual
  • Acompanyat al piano per Michał Biel, interpreta obres de Purcell i de compositors polonesos del XIX en la seua primera actuació a Les Arts

València (11.5.22). El Palau de les Arts clausura aquest diumenge, 15 de maig, el seu cicle dedicat al ‘Lied’ amb l’esperat recital de Jakub Józef Orliński, considerat per públic i crítica com el contratenor del moment.

Intèrpret carismàtic i d’impecable i elegant línia de cant, el jove Jakub Józef Orliński (Varsòvia, 1990) s’ha convertit, en temps rècord, en una de les estreles amb més projecció del panorama líric internacional.

Paladí de la nova generació de contratenors, amb el seu primer àlbum d’àries, ‘Anima Sacra’, va ser guardonat amb el Premi Gramophone en la categoria d’artista jove en 2019 i l’‘Opus Klassik’, mentre que el seu disc ‘Facce d’amore’ com el millor registre en els International Opera Awards. Recentment, ha presentat el seu tercer àlbum, ‘Anima Aeterna’.

El cotitzat cantant, invitat per teatres com el Metropolitan de Nova York i el Covent Garden de Londres, pot presumir també d’atraure nous públics i de penjar el cartell de ‘no hi ha entrades’ en auditoris i sales de concert d’Europa i els Estats Units.

En la seua primera actuació a Les Arts, Jakub Józef Orliński oferirà una selecció de peces d’autors barrocs com Purcell i Händel, a més de pàgines de compositors polonesos del segle XIX acompanyat al piano per Michał Biel.

El sol·licitat artista és, a més, una reconeguda estrela en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials amb milers de seguidors, que veneren tant la seua genialitat com a contratenor com el seu indubtable talent com a ballarí de ‘break dance’.

Les Arts recorda que les localitats per al cicle de ‘Lied’, que acull la Sala Principal, tenen un preu que oscil·la entre 10 i 40 euros.

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts