Les Arts fusiona música ‘tech house’ i òpera per a la ‘Preestrena fins a 28’ de ‘Wozzeck’ - Les Arts, València

Les Arts fusiona música ‘tech house’ i òpera per a la ‘Preestrena fins a 28’ de ‘Wozzeck’

Les Arts és Òpera

  • Després de la representació, la Passarel·la es convertirà, fins a les 23.00 hores, en una gran pista de ball amb una sessió de DJ Sansixto
  • Les entrades per a la preestrena de ‘Wozzeck’, reservada exclusivament a menors de 29 anys, tenen un preu de 10 euros

 

València (9.05.22). El Palau de les Arts fusiona música ‘tech house’ i òpera per a la ‘Preestrena fins a 28’ de ‘Wozzeck’, d’Alban Berg, l’últim dels títols del cicle de representacions que Les Arts reserva a menors de 29 anys amb localitats a un preu únic de 10 euros.

Amb motiu també de l’estrena a València d’una de les òperes més revolucionàries del repertori, Les Arts proposa una experiència diferent per al pròxim 23 de maig, en la qual el públic, a més de la representació, podrà gaudir d’una completa vetlada amb DJ i servei de restauració fins a les 23.00 hores.

Després de la funció de ‘Wozzeck’, Les Arts convertirà la Passarel·la en una autèntica pista de ball inspirada en l’estètica de la impactant i avantguardista producció d’aquesta òpera, que ha suposat un dels desafiaments tècnics i artístics més grans en la història del teatre.

Roberto Sansixto farà de mestre de cerimònies. El DJ valencià, que ha compartit escenari amb artistes de la talla de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike o Steve Aoki, fusiona per primera vegada en la seua carrera música electrònica i òpera. Per a la seua sessió a Les Arts, Sansixto proposa un repertori eminentment ‘tech house’, que barrejarà amb fragments vocals de l’òpera de Berg.

Amb el ‘hashtag’ #AfterOpera, els assistents podran compartir les seues sensacions i opinions d’aquesta experiència transversal, amb la qual Les Arts, en la seua aposta per acollir nous gèneres i propostes artístiques, busca acostar nous públics a lírica.

La preestrena de ‘Wozzeck’ per a joves fins a 28 anys tindrà lloc el dilluns, 23 de maig, a les 19.00 hores, a la Sala Principal. La representació té una duració prevista d’1 hora i 40 minuts. Les Arts recorda que les localitats, amb un preu únic de 10 euros, es poden adquirir a través dels diferents canals de venda.

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts