Les Arts promociona l’òpera ‘Macbeth’ a través de la lectura  - Les Arts, València

Les Arts promociona l’òpera ‘Macbeth’ a través de la lectura 

  • El centre d’arts suma els lectors de les principals llibreries independents de València amb un sorteig per a gaudir d’una de les obres mestres de Verdi

València (11.3.22). El Palau de les Arts posa en marxa una acció promocional de l’òpera ‘Macbeth’ a través de la lectura, en la qual participaran les principals llibreries independents de la ciutat de València.

‘Macbeth’ va suposar la primera incursió de Giuseppe Verdi en l’obra de William Shakespeare, alhora que va ser una les seues grans obres mestres. Composta en els seus ‘anys de galera’, seria un preludi dels seus grans èxits ‘Rigoletto’, ‘Il trovatore’ i ‘La traviata’ i també l’avançament de les seues altres celebrades òperes shakespearianes ‘Falstaff’ i ‘Otello’.

A partir de la cèlebre frase de Shakespeare: “La vida d’un home es compon de molts actes”, Les Arts canalitza aquest vincle entre dos genis universals, dues obres mestres i lectors i melòmans amb un sorteig de deu passes dobles per a les funcions de ‘Macbeth’ entre tots els que adquirisquen un llibre en qualsevol dels establiments adherits a aquesta iniciativa.

La promoció estarà vigent fins al 31 de març, data de l’estrena de l’òpera de Verdi a la Sala Principal, a les llibreries Bartleby, La Primera, París-Valencia, Railowsky, Soriano i Viridiana.

Les Arts ha programat ‘Macbeth’, de Giuseppe Verdi, del 31 de març fins al 10 d’abril. Michele Mariotti, una de les grans batutes italianes, assumeix la direcció musical d’aquesta complexa partitura, de gran força dramàtica, que es representa en un aclamat muntatge de l’australià Benedict Andrews pel seu impactant i poderós retrat de la cobdícia i ambició de Lord i Lady Macbeth.

Les Arts presenta un repartiment excepcional per a l’òpera de Verdi, que estrenarà amb el baríton italià Lucca Salsi, Macbeth de referència en l’actualitat, i la cotitzada soprano Anna Pirozzi en el temible i exigent rol de Lady Macbeth.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts