Les Arts proposa una visita guiada, un recital d’òpera i un còctel per a gaudir de la Nit del Foc - Les Arts, València

Les Arts proposa una visita guiada, un recital d’òpera i un còctel per a gaudir de la Nit del Foc

  • El públic podrà contemplar l’espectacle de focs artificials des dels balcons de l’edifici a 17 metres d’altura

 

València (10.3.22). El Palau de les Arts recupera, amb motiu de la celebració de les festes falleres, ‘Nit del Foc als Arts’, una completa proposta que uneix música, focs artificials i arquitectura.

‘Nit del Foc a Les Arts’ permet al visitant descobrir el monumental edifici dissenyat per Santiago Calatrava, gaudir d’un recital d’òpera, degustar un còctel i contemplar els espectaculars castells de focs artificials a les emblemàtiques terrasses del teatre.

Les Arts obri les seues portes la Nit del Foc a les 22.30 hores, hora en què el personal de visites guiades rebrà els assistents per a iniciar la seua estada al teatre. L’activitat comença amb un recorregut de 30 minuts pels espais més emblemàtics del teatre, al qual seguirà un breu recital d’òpera a l’Aula Magistral.

A continuació, els visitants accediran al Vestíbul Principal, amb vista a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on se servirà un càtering, i posteriorment s’accedirà a la balconada de l’edifici, situada a 17 metres d’altura, per a gaudir de l’espectacle de focs artificials.

L’entrada per a aquesta experiència única dins de les diferents propostes de la setmana fallera té un preu de 65 euros, 60 per als abonats de la temporada.

En aquest sentit, els interessats poden efectuar les seues compres en la pàgina web: https://www.lesarts.com/es/visita-les-arts/, així com en el telèfon 672 06 25 23. Per a més informació, podeu dirigir-vos al correu electrònic: visitalesarts@dtaocioyturismo.com.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts