Mayte Martín rescata antics sons del flamenc a les Arts amb la seua particular filosofia i estètica  - Les Arts, València

 Mayte Martín rescata antics sons del flamenc a les Arts amb la seua particular filosofia i estètica 

‘Les Arts és Flamenco’

 Mayte Martín rescata antics sons del flamenc a les Arts amb la seua particular filosofia i estètica  

  • Aquest concert és una evocació als avantpassats del cant i al toc, en què la guitarra d’El Perla acompanyarà la veu de la cantaora
  • El recital tindrà lloc el divendres 11 de març al Teatre Martín i Soler de les Arts i les localitats tindran un preu únic de 30 euros

 

València (07.02.22). Mayte Martín rescata sons antics del flamenc amb la seua singular manera de concebre el de sempre en el recital que ofereix al Palau de les Arts el divendres 11 de març a les 21.00 h, al Teatre Martín i Soler.

La cantaora catalana arriba a València amb la seua particular filosofia i estètica artística i musical, en aquesta ocasió acompanyada per la guitarra d’El Perla, intèrpret sevillà que escapa a les modes que, segons diu, impregnen el flamenc de hui en dia.

Des dels seus primers passos, Mayte Martín trenca motles: naix amb ella una filosofia molt peculiar i un concepte de la professió absolutament transgressors dins de l’àmbit del flamenc, ja que és considerada per la seua estètica artística i el seu discurs com a pionera i puntal del denominat ‘flamenc català’.

Ara, consolidada ja com una de les cantaores de més prestigi del panorama actual i referent important de la nova fornada de joves flamencs, pertany a aquesta estranya categoria d’artistes que no necessiten, ni volen, traure un disc cada dos anys per a sobreviure, ni per conservar un lloc en l’actualitat o en la memòria del públic.

Les Arts recorda que el concert de Mayte Martín és el divendres que ve 11 de març al Teatre Martín i Soler a les 21.00 h. Les localitats tenen un preu únic de 30 euros.

‘Les Arts és Flamenco’

Aquesta edició de ‘Les Arts és Flamenco’ reuneix cinc personalitats del cant flamenc de trajectòria artística diferent, amb la qual els amants del gènere poden gaudir de la diversitat d’uns dels senyals d’identitat més importants de la cultura espanyola.

El cicle conclourà amb María Terremoto el pròxim 28 de maig.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts