Benjamin Bernheim canta en Les Arts ‘mélodies’ de Chausson i Duparc i ‘Lieder’ de Brahms - Les Arts

Benjamin Bernheim canta en Les Arts ‘mélodies’ de Chausson i Duparc i ‘Lieder’ de Brahms

  • Considerat per la crítica com “la veu més bonica des de Pavarotti”, és un artista imprescindible a Londres, Milà, Nova York, París i Viena
  • Les Arts posa en marxa una nova iniciativa perquè el públic menor de 29 anys puga adquirir entrades per 15 euros per a aquest recital

 

València (16.2.22). El tenor francés Benjamin Bernheim interpreta aquest diumenge, 20 de febrer, en la Sala Principal del Palau de les Arts, ‘mélodies’ de Chausson i Duparc i ‘Lieder’ de Brahms en el recital que oferirà dins del cicle ‘Les Arts és Lied’.

Considerat “la veu més bonica de tenor des de Luciano Pavarotti” pel rotatiu alemany ‘Süddeutsche Zeitung’, Benjamin Bernheim és actualment un nom imprescindible en les temporades del Metropolitan de Nova York, el Covent Garden londinenc, La Scala de Milà o les òperes de París i Viena.

El seu treball constant, esperit perfeccionista i una sòlida tècnica vocal —influenciada per personalitats com Jaume Aragall o Carlo Bergonzi— li han valgut l’elogi unànime de la crítica especialitzada i el públic, per a convertir-lo, als seus 36 anys, en una de les sensacions operístiques del moment i artista exclusiu del prestigiós segell Deutsche Grammophon.

Per al seu debut en les Arts, el tenor parisenc, acompanyat al piano per la canadenca Carrie-Ann Matheson, interpreta un repertori intensament romàntic, molt semblant al programa amb el qual va meravellar en el Festival de Salzburg l’estiu passat. Brillant intèrpret de la ‘mélodie’ francesa tant per la seua tècnica com per la seua exquisida dicció, Bernheim ha triat dos dels autors més insignes del gènere: Ernest Chausson i Henri Duparc.

El tenor iniciarà el recital amb una de les seues peces predilectes, el cicle de cançons ‘Poème de l’amour et de la mer, op. 19’, que el mateix Chausson va dedicar a Duparc i en el qual el compositor plasma les diferents etapes dels amors en la vida de l’home.

Després del descans, Benjamin Bernheim s’endinsarà en l’univers melancòlic de Johannes Brahms, amb algunes de les seues pàgines més cèlebres i apreciades com ‘Die Mainacht’, ‘Dein blaues Auge’, ‘Immer leiser wird mein Schlummer’ i ‘Auf dem Kirchhofe’. Clausurarà el programa amb tres cançons d’Henri Duparc, ‘L’invitation au voyage’, ‘Phidylé’ i ‘La vie antérieure’.

Els preus de les entrades per als recitals del cicle ‘Les Arts és Lied’ oscil·len entre 20 i 40 euros. Així mateix, les Arts posa en marxa, amb aquest recital, una nova iniciativa per a acostar aquest gènere al públic més jove amb localitats amb un preu únic de 15 euros. Per a més informació, els interessats poden consultar la web del teatre.

El cicle que les Arts dedica a aquesta forma musical que uneix veu, poesia i piano continuarà amb els recitals de Lisette Oropesa (5 de març de 2022), Marianne Crebassa (2 d’abril de 2022) i Jakub Józef Orliński (15 de maig de 2022).

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts