L’Orquestra de la Comunitat Valenciana interpreta obres de Colomer i Valero-Castells a Peníscola i ‘Matins a Les Arts’ - Les Arts, València

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana interpreta obres de Colomer i Valero-Castells a Peníscola i ‘Matins a Les Arts’

  • La secció de metalls de la formació, sota la direcció de David González Tormo, interpreta també obres de Barber, Britten, Dukas, Gabrieli i Palestrina
  • La sessió d’aquest diumenge de ‘Matins a Les Arts’ inclou, a més, una exposició de vestuari de les òperes ‘Simon Boccanegra’ i ‘Narciso’

València (17.2.22). L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), en agrupació cambrística de metalls, interpreta obres dels valencians Juan José Colomer (1966) i Andrés Valero Castells (1973) aquest divendres, 18 de febrer, en el Palau de Congressos de Peníscola, i el diumenge, dia 20, en ‘Matins a Les Arts’.

Els professors de l’OCV ofereixen un programa amb obres i arranjaments per a vent de metall que comprén un ampli repertori, des de la música sacra renaixentista fins als esmentats compositors valencians contemporanis, amb pàgines de Samuel Barber, Benjamin Britten, Paul Dukas, Giovanni Gabrieli i Giovanni Pierluigi da Palestrina sota la direcció de David González Tormo.

Després de la seua actuació al municipi castellonenc, la secció de metalls de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana protagonitzarà la primera sessió dominical de 2022 de ‘Matins a Les Arts’, l’aposta del centre cultural per a donar a conéixer la Sala Principal de l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava a través dels seus actius artístics per només cinc euros.

El concert de la formació titular de Les Arts s’acompanyarà d’una exposició en el vestíbul principal, en la qual es podrà contemplar el vestuari que la guanyadora d’un Oscar Franca Squarciapino va crear per a la producció de ‘Simon Boccanegra’ de Verdi, a més dels figurins que Marianna Fracasso va idear per a ‘Narciso’, de Scarlatti, inspirats en el llargmetratge ‘El Gran Hotel Budapest’, de Wes Anderson.

Les Arts recorda que les pròximes sessions de ‘Matins a Les Arts’ tindran lloc els diumenges 27 de març, 15 de maig i 26 de juny. El cicle, que s’emmarca dins de la línia de la programació ‘Les Arts és per a Tots’, ha establit un preu únic de cinc euros per a totes les localitats a la venda.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts