Les Arts clausura el seu cicle de dansa amb ‘Giselle’ de la Companyia Nacional de Dansa - Les Arts, València

Les Arts clausura el seu cicle de dansa amb ‘Giselle’ de la Companyia Nacional de Dansa

Les Arts és Dansa 

Les Arts clausura el seu cicle de dansa amb ‘Giselle’ de la Companyia Nacional de Dansa

  • L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció d’Óliver Díaz, interpreta la cèlebre partitura d’Adolphe Adam.
  • L’elenc inclou la ballarina principal convidada Ana Sophia Scheller que interpretarà el paper de Giselle els 23 i 26 de juny.

València (22.06.21). El Palau de les Arts clausura la tercera edició del cicle ‘Les Arts és Dansa’ amb la visita de la Companyia Nacional de Dansa amb ‘Giselle’, que es representarà a la Sala Principal del 23 al 27 de juny.

Sota la direcció escènica i amb coreografia de Joaquín de Llum, la CND porta a l’escenari de Les Arts una nova versió d’aquest clàssic del repertori, vista a través del romanticisme espanyol i inspirada en la poesia de Gustavo Adolfo Bécquer. En el fossat, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció d’Óliver Díaz interpretarà la cèlebre partitura d’Adolphe Adam.

L’elenc que durà a terme les sis funcions, amb les quals Les Arts tanca la programació a la Sala Principal, inclouen a la ballarina principal convidada Ana Sophia Scheller en el paper de Giselle, els dies 23 i 26 de juny. El rol del coprotagonista, Albretch serà representat pel ballarí primera figura de la CND, Alessandro Riga.

“Sense abandonar els elements que han fet d’aquesta obra una dels cims del ballet clàssic, en la nostra ‘Giselle’ apareixeran també l’escola pista de bitles i les tradicions espanyoles, i en el bosc nocturn on habiten les wilis, aqueixos esperits de xiques mortes abans de casar-se, les veus del vent murmuraran versos de Bécquer”, explica el director de la companyia.

“Al final de Giselle, la força de l’amor i la força de la dansa vencen a la mort i la foscor. Aqueixa és l’esperança que ens guia en aquest espectacle”.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts