Martín i Soler i Mozart protagonitzen la sessió de ‘Matins a Les Arts’ d’aquest diumenge - Les Arts, València

Martín i Soler i Mozart protagonitzen la sessió de ‘Matins a Les Arts’ d’aquest diumenge

Les Arts és per a tots 

Martín i Soler i Mozart protagonitzen la sessió de ‘Matins a Les Arts’ d’aquest diumenge 

  • L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, en formació cambrística, interpreta obres dels dos compositors, rivals en la Viena imperial del segle XVIII
  • El Vestíbul alberga una exposició del vestuari de la producció d’Il tutore burlato’, que les Arts ha portat per tota la Comunitat Valenciana

València (23.04.21). El Palau de les Arts dedica a Vicent Martín i Soler i a Wolfgang Amadeus Mozart la sessió de ‘Matins a Les Arts’ d’aquest diumenge, 25 d’abril.

La Sala Principal torna a obrir les portes a les 12.00 hores amb aquesta activitat que permet a la ciutadania gaudir de la seua primera experiència al teatre, des del seu espai més emblemàtic.

Per tan sols cinc euros, les Arts ofereix descobrir la seua activitat artística de la mà dels seus principals actius i contemplar una exposició de vestuari de les produccions més aplaudides del teatre.

En aquesta ocasió, dos compositors coetanis i rivals en popularitat en la Viena imperial del segle XVIII articulen les propostes musicals de la jornada: Mozart i el valencià Martín i Soler.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, en formació cambrística de vent-fusta, interpreta per a aquesta ‘matinée’ musical ‘Divertimento número 3 en Si bemoll major’, del valencià, i ‘Serenata número 10 en Si bemoll major, K361, “Gran Partita”’, del geni de Salzburg.

Com a complement, el Vestíbul Principal alberga una exposició amb peces del vestuari de la nova producció d’‘Il tutore burlato’, la primera òpera de Martín i Soler, que les Arts ha portat per tot el nostre territori sota la direcció escènica de Jaume Policarpo.

 

Les Arts amb seguretat

Les Arts recorda que compleix escrupolosament la normativa de les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat del públic en tots els seus espectacles.

A més de la presa de temperatura i de l’ús obligatori de mascareta, el personal habilitat vigila que el manteniment de la distància interpersonal siga l’adequat, així com un accés i desallotjament de la sala controlat per a evitar aglomeracions.

A aquestes mesures s’uneixen altres com l’ús restringit dels banys i ascensors, diferents punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic, juntament amb la renovació  permanent de l’aire durant les 24 hores i la desinfecció diària amb productes biocides autoritzats.

Així mateix, des de la direcció del teatre es prega al públic que planifique la seua arribada amb antelació suficient per a garantir un accés fluid a la sala.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts