Les Arts suspén les representacions de ‘Falstaff’ per casos de coronavirus en l’equip de la producció - Les Arts, València

Les Arts suspén les representacions de ‘Falstaff’ per casos de coronavirus en l’equip de la producció

  • Les Arts ha activat els pertinents protocols sanitaris i sotmetrà a control a tot el personal vinculat amb la producció
  • En els pròxims dies des de taquilles de Les Arts s’informarà de les diferents opcions per a la devolució o canvi de les localitats

València (20.1.21). El Palau de les Arts suspén les representacions de ‘Falstaff’, de Verdi, davant l’aparició de casos de coronavirus en l’equip de la producció.

La detecció ha sigut possible gràcies als controls sanitaris implantats en Les Arts, pels quals els integrants de cada espectacle de la programació reben un seguiment adequat de prevenció i detecció. A més de les pertinents mesures de seguretat: presa de temperatura, mesures de distanciament i ús d’elements de protecció, Les Arts té establit un protocol de triatge per PCR setmanal per als solistes, director d’orquestra, equip creatiu i figuració.

Davant d’aquesta situació, Les Arts ha activat els protocols pertinents de seguretat sanitària i sotmetrà a control a tot el personal vinculat amb aquest muntatge operístic.

D’aquesta manera, se suspenen les representacions previstes per als dies 21, 24, 27, 29 i 31 de gener.

En funció de l’evolució de la situació i dins dels terminis estipulats pels protocols sanitaris, Les Arts decidirà sobre la possible reubicació de les funcions esmentades dins de la programació d’aquesta temporada.

En els pròxims dies, des de les taquilles de Les Arts s’informarà els afectats per la suspensió de las funcions de les diferents opcions per a la devolució o canvi de les localitats per a ‘Falstaff’.

AVIS IMPORTANT

Les Arts ofereix als usuaris afectats per aquesta suspensió les següents opcions:

  • Bescanvi de l’import de les entrades de Falstaff per la compra de noves entrades per a qualsevol dels espectacles de la programació de la Temporada 2020-2021 de Les Arts.
  • Realitzar un Donatiu a favor de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía per l’import de les entrades de Falstaff, a més de la bonificació extra d’un descompte del 35% en la compra d’entrades per a algun altre espectacle de la programació de la temporada en curs. Tots els avantatges de realitzar una Donació a Les Arts ACÍ.
  • Reembossament de l’import de les entrades.

Sols per a efectuar un Bescanvi o per a realitzar un Donatiu haurà de posar-se en contacte amb nosaltres abans del pròxim 1 de febrer per a tramitar formalment la gestió, bé a través de la línia 96 197 59 00 del nostre Servei d’Atenció o a través del següent Formulari de Contacte, on haurà d’indicar l’opció escollida. En cas contrari, es procedirà al Reembossament automàtic.

Els reembossaments es tramitaran a través de la mateixa forma de pagament en què van ser adquirides les entrades a excepció de pagaments en efectiu i entrades contingudes en Torns d’Abonament de Temporada, el reembossament de les quals s’ordenarà per transferència bancària al final del Bloc de programació en què estiga planificat l’espectacle suspés aquesta Temporada.

Els Donatius i la certificació corresponent es referiran a l’exercici anual en què estiga programat l’espectacle l’import de les entrades del qual es dona.

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts