Anita Rachvelishvili debuta en Les Arts | Les Arts És Lied

Anita Rachvelishvili debuta a les Arts amb cançons de Txaikovski, Falla, Rakhmàninov i Tosti

  • La intèrpret georgiana, reconeguda per la seua poderosa i seductora veu, és una de les artistes més sol·licitades en el circuit internacional
  • La ‘mezzosoprano’, acompanyada al piano per Vincenzo Scalera, inaugura la programació de 2021 amb aquest recital del cicle ‘Les Arts és Lied’

València (13.1.21). La ‘mezzosoprano’ Anita Rachvelishvili debuta al Palau de les Arts aquest diumenge, 17 de gener, amb cançons de Txaikovski, Falla, Rakhmàninov i Tosti a la Sala Principal a les 18.00 hores.

La intèrpret georgiana, una de les grans dives del panorama operístic actual, inaugura l’activitat de les Arts en 2021 amb aquest recital dins del cicle ‘Les Arts és Lied’. Acompanyada pel prestigiós pianista Vincenzo Scalera, la ‘mezzosoprano’ proposa per a la seua visita a València un variat programa en el qual farà gala de la seua versatilitat i de la seua veu seductora.

Fidel a la seua aposta per reivindicar la cultura musical del seu país, Rachvelishvili començarà la vetlada amb ‘El sol s’ha esvaït’, del seu compatriota Otar Taktakishvili, per a endinsar-se de ple en els grans noms del repertori rus, amb peces líriques de Piotr Txaikovski i Serguéi Rakhmàninov. Les peces eslaves donaran pas a l’italià Francisco Tosti amb ‘Non t’amo più’, ‘Ideale’ i ‘Tristezza’, per a concloure amb ‘Siete canciones populares españolas’ de Manuel de Falla.

Per als interessats, les localitats per al recital d’Anita Rachvelishvili dins del cicle ‘Les Arts és Lied’ tenen un rang de preus que oscil·la entre 20 i 40 euros.

Les Arts, en la seua aposta per diversificar públics i abordar tota mena d’expressió musical reuneix en aquest apartat de la programació les més reconegudes estreles del circuit internacional.

Les pròximes cites de ‘Les Arts és Lied’ inclouen les actuacions del baríton Christian Gerhaher (12 de febrer), una de les màximes autoritats en aquesta forma musical, la consagrada soprano Sonia Yoncheva (25 d’abril) i René Pape (16 de maig), considerat per la crítica com el millor baix de la seua generació.

Anita Rachvelishvili

La ‘mezzosoprano’ georgiana Anita Rachvelishvili és una de les cantants més reconegudes de l’actualitat. Va iniciar la seua carrera internacional en 1999 amb el seu debut en ‘Carmen’ a La Scala juntament amb Jonas Kaufmann, sota la batuta de Daniel Barenboim, després del seu pas per la prestigiosa acadèmia del coliseu milanés.

No va tardar a tornar a encarnar l’emblemàtic rol en teatres com el Metropolitan, Deutsche Oper de Berlín, les Staatsoper de Munic i Berlín, les òperes de Seattle, San Francisco, Chicago, Dresden i Roma o l’Arena de Verona.

Així mateix, ha sigut aclamada a l’Opera de París, el Covent Garden i la Staatsoper de Viena, entre altres temples de la lírica. El seu primer àlbum, que recull una selecció de famoses àries per a ‘mezzosoprano’, ha rebut elogis formidables de la crítica.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts